- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
Trobada Jaume I - Voluntariat Lingüístic Universitari

La Universitat Politècnica de València, per mitjà de l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística, col·labora en la Trobada Jaume I del Voluntariat Lingüístic Universitari que organitza la Universitat de València, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats (XVU), del 17 al 19 d'octubre de 2008, a l'alberg Jaume I i al Monestir de Poblet, a la comarca de la Conca de Barberà.

La Trobada Jaume I s'adreça als voluntariats de totes les universitats de la Xarxa Vives i als estudiants col·laboradors en les activitats de dinamització lingüística d'aquestes universitats.
Per això, l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL) de la UPV convida a participar-hi a tots els estudiants que han col·laborat en les activitats de dinamització lingüística que organitza durant el curs acadèmic (Trobades d'Escoles en Valencià, Cinema en Valencià, Setmana per la Llengua, etc.)

Enguany, amb motiu de la celebració dels 800 anys del naixement de Jaume I, es pretén realitzar una Trobada del Voluntariat Lingüístic intergeneracional i interterritorial que ens permetrà conèixer-nos tots, aprendre i gaudir plegats.

La inscripció a la Trobada és gratuïta per al voluntariat lingüístic i els estudiants col·laboradors en les activitats de dinamització lingüística de les universitats de la Xarxa. Per a apuntar-s'hi cal d'emplenar el formulari que hi ha en la pàgina: www.valencia.edu/spl/voluntariat_jaume.
L'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV i el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València organitzaran un autobús per anar-hi des de València.

Si es desitja anar-hi amb autobús, cal inscriure's a la trobada via web i passar per l'APNL (a l'àgora del campus de Vera de la UPV) abans del divendres 3 d'octubre per abonar 25 euros, 10 dels quals són una fiança que es retorna als assistents a la Trobada. Les places són limitades i s'ocuparan per ordre d'inscripció. Els diners recollits seran lliurats a una ONG per fomentar la integració social i lingüística dels immigrants.

Informació:
  • tríptic de la Trobada Jaume I del Voluntariat Lingüístic Universitari
     
  • Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/apnl)

Inscripció: www.valencia.edu/spl/voluntariat_jaume

Autobús: Àrea de Promoció i Normalització Lingüística

EMAS upv