- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
25/02/20
Notícia
Conferència i performance de Nieves Correa i Abel Loureda, Entre fantasmes (PAC 2020)

Data: 5 de març de 2020
Horari: De 17.00 a 20.00 h
Lloc: Aula A-2-6 de la Facultat de Belles Arts

Exposició oral del procés de creació de dos dels més grans artistes (performers) de tot el país, que a més han sigut coordinadors del Festival Acción MAD, el major festival internacional de performance d'Espanya. La conferència s’acompanya d'una pràctica personal d'art d'acció, la qual desembocarà en un diàleg i un debat entre les persones assistents a l'acte.

Durada: 90 min

Nieves Correa i Abel Loureda

Després d'una llarga carrera per separat que s'inicia al principi dels noranta, tant en el camp de la creació com en el de l'organització, el 2012 Nieves Correa & Abel Loureda decideixen començar una nova etapa treballant i vivint junts, segurs que l'aventura de compartir el procés de creació seria sempre interessant, enriquidora i divertida.

Des de llavors, han participat també en altres processos de treball col·lectiu entorn de la performance, com NeoNeoDADA a Berlín (Alemanya) i Berna (Suïssa), o VaconVino (Espanya).

Els seus treballs més recents han tingut lloc al Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer de Valladolid (Espanya); Espace o25rjj a Lopian (França); Festival Contenedores a Sevilla; 24th NIPAF a Tòquio, Osaka i Nagano (el Japó); EACC, Espai d'Art Contemporani de Castelló; Bone Festival a Berna; Centre d'Art La Regenta de Las Palmas de Gran Canaria; Sophiensalle a Berlín; Kiasma Museum d'Hèlsinki; FAAC de Cuenca (l'Equador); Catalystic Art de Belfast (Irlanda del Nord), o el Museu Vostell de Malpartida de Càceres.

Més informació: http://www.nievescorrea.org/con-abel/


EMAS upv