- -
UPV
 

Renovaciķ del programa Safor Salut

Renovaciķ del programa Safor Salut

Per a la generació d'idees i projectes innovadors en l'àmbit sanitari

La Fundació per al Foment de la investigació Sanitària i Biomèdica (Fisabio) de la Conselleria de Sanitat ha signat la renovació del conveni de col·laboració del programa Safor Salut per quatre anys més, un programa de cooperació entre agents clau del sistema valencià d'innovació en salut en l'àrea territorial de la Safor i el seu entorn.

Aquests agents comprenen la Fundació Fisabio juntament amb el Departament de Salut de Gandia i amb l’HACLE La Pedrera de Dénia, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES). 

A més, Safor Salut compta amb la col·laboració d'institucions, associacions de persones, pacients i ajuntaments, amb la finalitat de desenvolupar en cooperació innovació en productes i serveis. Així, el principal objectiu d'aquest conveni que ara es renova és generar idees i projectes d'innovació en l'àmbit sanitari susceptibles de generar nous productes i serveis innovadors. 

L'acte ha tingut lloc a l'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia, amb l'assistència de la gerent de Fisabio, Mónica Pont; el vicepresident de FAES, Ramón Soler; el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba; el gerent del Departament de Salut de Gandia, Pedro Rollán, i el director de l’HACLE de La Pedrera, Jaume Morera. 

La signatura del conveni suposa la continuïtat a aquest programa de cooperació gràcies al qual s'estan gestant projectes d'innovació com el de la reducció de la contaminació acústica en la unitat de nounats de l'hospital de Gandia.

Amb això, s'enforteix i promociona la cooperació en investigació i el desenvolupament entre el teixit industrial, el tecnològic, el sanitari i el social de l'àrea territorial de la comarca de la Safor i el seu entorn.

El programa compta amb el suport de l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI).

(20/12/2023)EMAS upv