- -
UPV
 

Bocados de Cine

Bocados de Cine

Les jornades sobre cinema i gastronomia reprenen el programa de la huitena edició

La VIII Edició de Bocados de Cine reprén les seues receptes de pel·lícula. Fins al mes de maig, les jornades que organitza el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia i restaurants de la comarca de la Safor, continuaran acostant el millor del cinema i de la gastronomia gràcies a les videoreceptes elaborades per professionals de la cuina. 
 
El restaurant Almar interpretarà un plat del film Vatel (en març); Fusta prepararà la seua recepta de la pel·lícula Chocolat (en abril) i Casa Manolo cuinarà Ratatouille (en maig). 
 
Cal recordar que, la publicació de cada vídeorecepta ve acompanyada del sorteig d'un menjar per a dues persones. Podran participar qui interactue en les publicacions de les videoreceptes de Bocados de Cine que farà Visit Gandia a través dels seus canals de Facebook i Instagram.
 
 
(24/03/2021)



EMAS upv