- -
UPV
 

Gandia acull la I Jornada 'Les dones del sector pesquer en la Mediterrānia'

Gandia acull la I Jornada 'Les dones del sector pesquer en la Mediterrānia'<br>

Dissabte 13 de gener en la Confraria de Pescadors

El Grup d'Acció Local de Pesca (GALP) Gandia-El Palmar, del que forma part la Universitat Politècnica de València, mitjançant el seu Campus de Gandia, organitza  la I Jornada 'Les dones del sector pesquer a la Mediterrània', que se celebrarà el dissabte 13 de gener, a partir de les 09:30 hores en la Confraria de Gandia.

L’entrada és lliure i gratuïta. L'assistència és d'especial interés per a estudiants del Grau en Ciències Ambientals i el Màster en Gestió d'Ecosistemes Marins i Costaners. 

Segons Paloma Herrera, professora UPV responsable de la Jornada, la trobada servirà per a tractar temes que preocupen a la comunitat pesquera formada per dones, entre ells, els treballs realitzats per dones, especialment aquells que tenen lloc en terra (xarxaires, aranderes, subastadores, poseres, armadores, etc.) i que no estan reconeguts; l'associacionisme com a eina d'apoderament; la cotització en l'Institut Social de la Marina (ISM)... 

La Jornada comptarà amb la participació del Director Provincial a València de l'Institut Social de la Marina, Ignacio Valls, la presidenta i la secretària de ANMUPESCA (Associació Nacional de Dones en la Pesca) i la presidenta de l'Associació de xarxaires d'Euskadi, entre d'altres.

(13/01/2018)EMAS upv