- -
UPV
 
Inici UPV :: Altres

Targeta UPV

Emissió de la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent) 

L'emissió de targetes TUI de la UPV per al curs 2022-2022 es realitzarà de la següent manera:


  • Si eres estudiant del campus de Vera, hauràs de sol·licitar cita prèvia abans d'acudir al punt d'emissió de targetes que s'indiquen a continuació.
  • Si eres estudiant dels campus de Gandia i Alcoi, rebràs un correu electrònic en el qual s'indica on i quan has d'arreplegar-la.

Al campus de Vera, s'ha habilitat un punt d'emissió de targetes (veure pla) amb una cua de cita prèvia. No oblides demanar cita a través de l'app de "Alumnat" (en l'apartat "Cita prèvia"), o a través dels enllaços que trobaràs a continuació:


Casa del alumne.
Cita previa per a la Casa del alumne
Ubicació de la casa del alumneDescarrega't l'app UPV Alumnat i sol·licita cita a través de l'apartat "Cita prèvia":


Cada alumne tindrà aquesta informació actualitzada en la intranet (en l'apartat "Targeta UPV") i/o li arribarà un correu electrònic, indicant-li els passos a seguir.L'acreditació de la UPV es diu targeta universitària intel·ligent (TUI) i serveix per a identificar els titulars com a membres de la comunitat. És de color verd o beix i inclou les dades de la persona usuària, la fotografia, la relació que manté amb la institució (és a dir, si es tracta d'alumnat, PDI, PAS...) i la vigència de l'acreditació. El revers conté, a més, un espai per a la signatura.


La TUI està equipada amb diversos dispositius: sistema Mifare (tecnologia de proximitat), codi de barres, codi QR i banda magnètica. Encara que és fruit d'un conveni amb el banc Santander, la TUI no funciona com a targeta bancària, així que no pot prestar serveis financers.


La UPV imprimeix, a més, una altra acreditació, anomenada targeta pròpia, que és de color roig i està dotada de tecnologia de proximitat i codi de barres. Aquesta acreditació s'ofereix només a les persones vinculades amb la UPV per un període curt de temps.


L'Oficina d'Acreditacions (que depèn de l'Àrea de Comunicació) és la unitat administrativa encarregada de coordinar les emissions de les targetes a la UPV. No obstant això, hi ha nombroses entitats de la UPV que s'ocupen d'atendre i tramitar les sol·licituds dels diferents col·lectius.


Si vols conèixer més dades relacionades amb la targeta UPV, pots consultar l'enllaç següent. Entre altres, pots conèixer on es tramita cada acreditació, on es recull, documents que ha d'aportar la persona titular, en quin termini estarà disponible...Com a complement a tot això, en la intranet (o extranet) es pot accedir a la documentació particular de cada usuari o usuària:


  • Cerca l'ítem Targeta UPV, i trobaràs una llista amb les teues acreditacions més recents.
  • En l'apartat Relació amb la UPV, es detallen els mitjans que la UPV posa al teu abast d'acord amb el col·lectiu a què pertanys.


Si no recordes la clau o PIN per a accedir a la intranet (o extranet), punxa en l'enllaç que figura a continuació:UPV
UPV
UPV
UPV
UPV
UPV

EMAS upv