- -
UPV
 

Màster Universitari en Enginyeria Avançada de Producció, Logística i Cadena de Subministrament Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Enginyeria Avançada de Producció, Logística i Cadena de Subministrament

60 crèdits

Veure DOGV
Permet accedir a beques

35 places
(2024/2025)

Introducció

La competitivitat d'una empresa depèn de la competitivitat de la cadena de subministrament en què s'integra. La millora de l'eficiència de la cadena de subministrament en les àrees d'enginyeria i producció i logística és una exigència per a les empreses que vulguen continuar sent competitives. El Màster Universitari en Enginyeria Avançada de Producció, Logística i de Cadena de Subministrament tracta d'oferir una formació integral d'especialista, a través del programa oficial de postgrau en Enginyeria i Producció Industrial, en l'àmbit nacional i de la Comunitat Valenciana, amb atenció especial als sectors tradicionals valencians, a les empreses d'alta tecnologia, de transport i distribució, a operadors logístics, consultores i empreses de serveis.

Objectius

La finalitat del Màster és formar professionals en enginyeria avançada de producció, logística i cadena de subministrament, amb una formació orientada a les necessitats de les empreses.

A més, proporciona la possibilitat d'elecció d'un itinerari de recerca per als participants que vulguen fer la tesi doctoral.

Durant el transcurs del Màster s'aplicaran tècniques avançades de planificació, programació i seqüenciació, tant en un context d'empreses industrials com de cadena de subministrament. Els alumnes coneixeran tècniques logístiques d'aprovisionament i distribució, d'enginyeria logística i de la cadena de subministrament, i les estratègies corresponents, treballaran en l'aplicació de la gestió de processos de negoci, en sistemes de mesurament del rendiment i, també, en tècniques de modelització i simulació de sistemes productius, logístics i cadenes de subministrament.

Dirigit a

Persones amb titulació d'enginyeria, ciències experimentals i Administració i Direcció d'Empreses, amb orientació a empreses industrials i de serveis (logística, distribució, operadors logístics) i motivació per les relacions en la cadena de subministrament entre proveïdors, fabricants, transportistes, operadors logístics i distribuïdors.

Criteris d'admissió

  • Titulacions esmentades
  • Expedient acadèmic
  • Idoneïtat del perfil

Organització

Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials

Participants

Centre d'Investigació de Gestió i Enginyeria de la Producció, Institut Tecnològic d'Embalatge, Transport i Logística i Fundació València-Port

Cofinançament

Ministeri d'Educació


EMAS upv