- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Informàtica Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

Presentació del grau

Els sistemes informàtics permeten gaudir d'una millor qualitat de vida. En aquest sentit, l'enginyeria informàtica és actualment clau en el disseny i la producció de tot tipus de projectes relacionats amb la banca, les compres en línia, els vehicles i la domòtica. L'enginyeria informàtica forma professionals aptes per a dirigir i coordinar equips que estudien les necessitats d'empreses i particulars i desenvolupen solucions.

El pla d'estudis preveu cinc especialitzacions, de les quals tres s'estudien a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi.

Títol acreditat amb el segell EURO-INF impartit per EQANIE.

Eixides professionals

Actualment hi ha una gran demanda de titulades i titulats en informàtica. Les persones graduades estan capacitades per a dirigir empreses del sector TIC, així com departaments d'informàtica, on poden ocupar llocs de responsabilitat en tasques de desenvolupament, gestió i direcció de sistemes informàtics. Poden exercir en disciplines com ara: intel·ligència artificial, disseny multimèdia, animació per ordinador, programació de videojocs i dispositius mòbils, seguretat de sistemes informàtics, informàtica mèdica, domòtica, IoT, etc.

Mobilitat internacional i pràctiques

L'alumnat del GEI té una gran flexibilitat per a continuar els estudis en destinacions internacionals. Hi ha convenis amb moltes de les millors universitats europees. Les pràctiques completen la formació de l'estudiant perquè afavoreixen la incorporació en el món professional amb una reforçada experiència tècnica i professional.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria Informàtica, que permet exercir la professió de l'enginyeria informàtica. A més, es pot accedir als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Gestió de la Informació; Computació Paral·lela i Distribuïda; Enginyeria de Computadors i Xarxes; Enginyeria del Programari, Mètodes Formals i Sistemes d'Informació; Intel·ligència Artificial, Reconeixement de Formes i Imatge Digital, i Automàtica i Informàtica Industrial.

I, com en la resta de casos, es pot sol·licitar l'ingrés en qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Aquest grau forma part d'un programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.
Amb aquest programa podràs obtenir la reserva automàtica en el màster de referència des del moment de la preinscripció en el grau
Avançat al futur!
Crédits ECTS: 240 (4 anys)


EMAS upv