- -
UPV
 

Segell d'excel·lència EURO-INF

La Universitat Politècnica de València imparteix títols que han obtingut el segell d'excel·lència EURO-INF. Aquest títol reconeix que els estudis compleixen amb escreix les exigències professionals en l'àmbit de la informàtica. El segell EURO-INF, l'atorga l'agència European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE).Titulacions de la UPV amb el segell EURO-INF de l'agència europea EQANIE L'agència EQANIE  

La Xarxa Europea de Garantia de Qualitat per a l'Educació en Informàtica (EQANIE, segons les sigles en anglès) és una associació sense ànim de lucre que cerca millorar l'avaluació i assegurar la qualitat dels programes d'estudis d'informàtica a Europa. Aquesta xarxa es va fundar al gener del 2009 a Düsseldorf (Alemanya).


EQANIE elabora els criteris i els procediments per a l'avaluació i el control de la qualitat en els programes d'estudis d'informàtica. A més, desenvolupa i manté un sistema d'adjudicació d'un certificat europeu de qualitat per als programes de grau en informàtica, i també s'encarrega de la protecció i del desenvolupament posterior d'aquest sistema.


Heus ací els objectius d'EQANIE en matèria d'acreditació i d'avaluació de la qualitat:
- Millorar la qualitat dels programes educatius d'informàtica.
- Proporcionar un "certificat europeu" adequat als programes educatius acreditats en informàtica.
- Facilitar el reconeixement mutu transnacional per a la validació de programes i certificats.
- Facilitar el reconeixement de les autoritats competents, de conformitat amb les directives de la UE i amb altres acords.
- Augmentar la mobilitat dels graduats segons les recomanacions de l'Estratègia de Lisboa.El segell EURO-INF 

EQANIE, que concedeix el certificat de qualitat EURO-INF, ja ha acreditat més de 150 programes de més de 50 universitats diferents en més de deu països.


Heus ací les finalitats d'EURO-INF:
- Millorar la qualitat i la transparència dels programes educatius d'informàtica.
- Proporcionar informació sobre els estudis a Europa a través d'un certificat adequat per als programes educatius acreditats en informàtica.
- Facilitar el reconeixement mutu de les titulacions entre diversos països.
- Augmentar la mobilitat dels estudiants.El valor del segell EURO-INF 

- Garanteix que el programa compleix alts nivells internacionals de qualitat.
- Per als estudiants, és una prova addicional reconeguda pels ocupadors en l'àmbit europeu.
- Per als ocupadors, garanteix que els candidats posseeixen els coneixements i les competències que regeixen les normes internacionals.
- Per a les universitats, és un certificat addicional de qualitat i ratifica que el programa acreditat compleix els nivells acadèmics i professionals.

Notícies publicades a la web de la UPV 


UPV
UPV
UPV

EMAS upv