- -
UPV
 

RÓdio i esport

RÓdio i esport

UPV RÓdio (102.5 FM) et convida a celebrar, el dimarts 13 de febrer, el Dia Mundial de la RÓdio

[ 12/02/2018 ]

UPV RÓdio (102.5 FM) et convida a celebrar, el dimarts 13 de febrer, el Dia Mundial de la RÓdio, instaurat per la UNESCO en 2011 a proposta de l'AcadŔmia de les Arts i les CiŔncies Radiof˛niques d'Espanya, coincidint amb la primera emissiˇ de la rÓdio de les Nacions Unides.


Per aš˛, l'emissora de la Universitat PolitŔcnica de ValŔncia (UPV) ha preparat una programaciˇ ideada sota el lema triat a nivell internacional: 'RÓdio i esport'. Per aqueix motiu, a partir de les 12 hores, UPV RÓdio emetrÓ un especial sobre la importÓncia de la rÓdio per a l'esport, amb la presŔncia de periodistes valencians i un recorregut pels programes esportius de l'emissora universitÓria: Tot ciclisme, El laboratori del running i Posa't les sabatilles. El programa es repetirÓ a les 19 hores.


Associaciˇ de RÓdios UniversitÓries d'Espanya


A continuaciˇ, UPV RÓdio emetrÓ un segon especial, el realitzat per l'Associaciˇ de RÓdios UniversitÓries d'Espanya (ARU), amb una durada de 45 minuts, i en el qual s'inclouen peces radiof˛niques relacionades amb el citat lema.


Aquest especial ha sigut desenvolupat per les 26 rÓdios universitÓries que componen ARU, associaciˇ que tÚ com a objectiu potenciar la cooperaciˇ i interacciˇ entre elles, tant a nivell d'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducciˇ de programes educatius i formatius, aixÝ com la creaciˇ de nous formats radiof˛nics.


NotÝcies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politŔcnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats mÚs prestigiˇs del mˇn
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 tÝtols impartits per la Universitat PolitŔcnica de ValŔncia han rebut l'acreditaciˇ internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrÓ prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya constru´da in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obtÚ la millor classificaciˇ de la seua hist˛ria en un dels tres indicadors universitaris mÚs prestigiosos del mˇn
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv