- -
UPV
 

En l'1,8% del top mundial

En l'1,8% del top mundial

La UPV se situa entre les 450 millors universitats del món, segons el Center for World University Rankings, i en el lloc 155 en el camp de les patents internacionals

[ 20/07/2015 ]

El Center for World University Rankings ha situat la Universitat Politècnica de València (UPV) entre les 450 millors universitats del món. Concretament, la UPV ocupa la posició 440 d'aquesta classificació. Així mateix, aquesta nova edició del rànquing CWUR destaca també la nostra universitat en el camp de patents internacionals, i la situa en el lloc 155. En tots dos casos, la UPV millora els resultats obtinguts respecte al 2014: en la darrera edició, el CWUR va adjudicar a la UPV el número 474 en el rànquing general i el 204 en patents internacionals.


De les més de 25.000 universitats existents en el món, aquest rànquing classifica les 1.000 millors universitats en funció de paràmetres com la qualitat de l'ensenyament, les publicacions en revistes científiques d'impacte, el nombre de patents internacionals o la quantitat de cites dels treballs publicats pels investigadors. Els resultats de 2014 situen la UPV en l'1,8% del top mundial de les institucions d'ensenyament superior.


Quant a la classificació parcial, a més del paràmetre de les patents internacionals -ja esmentat-, la UPV obté les posicions següents: 218 en qualitat del professorat; 367 en qualitat de l'ensenyament; 437 en publicacions en revistes científiques d'impacte; 386 en quantitat de cites dels treballs publicats pels investigadors; 505 en influència (nombre de treballs de recerca que apareixen en revistes altament influents), i 567 en taxa d'ocupabilitat d'alt nivell dels titulats.


El rànquing està liderat per la Universitat de Harvard, seguida per la Universitat de Stanford, el Massachusetts Institute of Technology (MIT), la Universitat de Cambridge i la Universitat d'Oxford. A nivell nacional, la Universitat Politècnica de València se situa en el lloc número 13; al costat de la UPV, en el rànquing CWUR 2015 de les 1.000 millors universitats del món figuren 40 universitats espanyoles, cosa que col·loca el sistema espanyol universitari entre els millors.


La UPV, única tecnològica espanyola present en tots els rànquings de prestigi internacional


Els resultats obtinguts en aquest rànquing reforcen el lideratge de la UPV, única universitat tecnològica espanyola que apareix sense excepció en tots els principals rànquings internacionals (Xangai, QS, THE), independentment dels criteris que es valoren en cada cas i de la metodologia emprada per a valorar-los.


Més informació
Notícia en UPV TVComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta
El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades
Modelització del comportament Modelització del comportament
La població amb un alt risc de suïcidi a Espanya es multiplicarà per 8 en un lustre
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"No estàs en classe veient com s'encaixa un caragol, baixes al taller i l'ajustes"
Experimenta 2017 Experimenta 2017
L'Escola d'Estiu UPV acosta la ciència als més xicotets
Projecte Cobiophad Projecte Cobiophad
Investigadors de la UPV desenvolupen un nou sistema eficient, ràpid, senzill i econòmic de detecció d'al·lèrgies
Desafiament Aporta 2017 Desafiament Aporta 2017
Els projectes de la UPV Sofcivics i LicitaLio, entre els seleccionats per Red.es
QS Top 50 Under 50 QS Top 50 Under 50
La Universitat Politècnica de València, entre les millors universitats del món amb menys de 50 anys de vida
Entre els més eminents Entre els més eminents
L'Acadèmia de les Ciències celebra el solemne acte de recepció d'Avel·lí Corma com a associatEMAS upv