- -
UPV
 

La UPV elimina la taxa d'esports

Tot l'alumnat i el personal de la Universitat pot accedir de manera gratuïta a les activitats i a les instal·lacions esportives, a partir de l'1 de gener

[ 21/12/2021 ]

L'Àrea d'Esports ofereix un renovat programa esportiu a l'alumnat i el personal de la Universitat Politècnica de València, perquè puguen compaginar els estudis i la vida laboral amb un estil de vida saludable de manera gratuïta, a la mateixa Universitat.

S'obri la possibilitat de practicar esport a tota la comunitat universitària, des de les 7.30 h del matí fins a les 22.30 h de la nit, amb horaris configurables a la carta.

A partir de l'1 de gener, tot l'alumnat, el PAS i el PDI poden accedir, sense pagar cap quota, a una àmplia oferta d'activitats, escoles esportives, competicions i més de 51.000 m² d'instal·lacions esportives.

Un total de 70 especialitats esportives estaran a la disposició de les persones usuàries; unes encaminades a la salut, l'oci i la recreació -com training camp, tonificació, Pilates, ioga- i altres de caràcter competitiu, en les modalitats d'esports d'equip, raqueta i individuals.

Sala de musculació a l'aire lliure, esport federat i esport adaptat

Com a novetat, l'Àrea d'Esports introdueix un nou concepte d'esport a l'aire lliure amb la instal·lació d'un box d'entrenament dirigit per al treball de musculació. Es dona eixida així a l'alta demanda de la sala de musculació en unes condicions sanitàries òptimes, a l'aire lliure. La nova instal·lació se situarà a la pista d'atletisme.

A més, s'afegeix a l'oferta esportiva la possibilitat de practicar esport federat amb els clubs amb què la UPV té conveni o en la secció pròpia de la UPV. S'ofereix esport federat en les modalitats de rugbi, futbol sala, waterpolo, atletisme, etc.

L'Àrea d'Esports ofereix també una nova línia d'actuació per al foment de la pràctica de l’esport adaptat, en les modalitats de futbol en cadira de rodes (a-ball) i pilota valenciana adaptada, especialment pensat per a les persones amb diversitat funcional i obert a la societat en general.

Més informació

Notícies destacades


Nova delegada d'alumnat de la UPV Nova delegada d'alumnat de la UPV
Lea Olcina Botella estudia el Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia en l'ETS d'Enginyeria de Telecomunicació
Projecte CUCO Projecte CUCO
El CVBLaB participa en un consorci que investiga l'ús de la computació quàntica i la seua aplicació a indústries estratègiques
La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual
L'ACOM-UPV col·loca cinc pantalles grans al campus de Vera perquè centres, instituts, serveis i alumnat puguen emetre els seus vídeos, animacions, promocions i notícies
Rànquing GreenMetric Rànquing GreenMetric
La UPV se situa entre les 200 universitats del món més compromeses amb el medi ambient
Premi COSO Premi COSO
Carlos Antolín, estudiant de Comunicació Audiovisual en la EPSG: "Aquest premi és un reconeixement a l'esforç realitzat els tres últims anys"
Avelino Corma, investigador distingit Avelino Corma, investigador distingit
Ha guanyat el concurs del Programa propi d'incentivació de la I+D+i llançat pel Vicerectorat d'Investigació per a atraure personal investigador excel·lent a la UPV

EMAS upv