- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
Aprèn valencià des de casa

La UPV disposa de diferents recursos per a aprendre valencià des de casa en la web del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

 

La Universitat Politècnica de València, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia), ofereix diversos recursos per a aprendre valencià des de casa i també per a ajudar a la preparació de les proves de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià de les universitats valencianes (CIEACOVA, cieacova.com) o de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV, www.jqcv.gva.es/va).

 

Aquests són els recursos oberts per al públic en general:

 

  • cursos MOOC de preparació dels nivells B2, C1 i C2
  • vídeos “Aprèn valencià amb Polimèdia”
  • exercicis autocorrectius
  • assignatures OCW
  • proves de la CIEACOVA amb solucionaris
  1. Cursos MOOC de preparació dels nivells B2, C1 i C2

Els cursos MOOC (cursos massius en línia en obert en la plataforma UPV[X]), ofereixen material docent per a la preparació dels nivells B2, C1 i C2 (Superior) de valencià, a través de la plataforma

Consten d'una selecció de continguts d'ortografia, morfosintaxi i lèxic que solen presentar alguns dubtes en l'ús habitual de la llengua. Només cal disposar d’un compte de Gmail.

 

  1. Vídeos d’“Aprèn valencià amb Polimèdia”

Els vídeos d’“Aprèn valencià amb Polimèdia” (en la plataforma UPV Mèdia) són un recurs de suport a les classes presencials i a l’aprenentatge autònom. S’hi expliquen temes de ortografia, morfosintaxi, lèxic, convencions, llenguatge igualitari, història de la llengua, varietats geogràfiques i sociolingüística.

 

  1. Exercicis amb solucionari

Es tracta d’exercicis autocorrectius d’ortografia, morfosintaxi i lèxic, dels nivells  A2, B1, C1 i C2; és a dir, amb el seu corresponent solucionari.

  1. Assignatures OCW

Les assignatures OCW van ser aprovades en els plans de docència en xarxa de la UPV. Hi ha continguts d'accés lliure, a través de l'apartat “Materials docents” de cada assignatura.

 

  1. Proves de la CIEACOVA amb solucionaris

 Per a les proves de la CIEACOVA, la pàgina web cieacova.com disposa de models, criteris i proves amb solucionaris, que et poden ajudar per a preparar-te millor: https://cieacova.com/programes-i-estructures-de-les-proves.

 

Més informació

Universitat Politècnica de València

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 


EMAS upv