- -
UPV
 
Museu Campus Escultòric UPV (MUCAES-UPV)
Área de Fondo de Arte y Patrimonio UPV Museu Campus Escultòric UPV (MUCAES-UPV)  ...

Museu Campus Escultòric UPV (MUCAES-UPV)

Visitar el Museu Campus Escultòric de la Universitat Politècnica de València és endinsar-se en un circuit sensorial en què la interacció entre l’artista i l’espectador permet generar diàlegs únics amb les obres, les idees, els conceptes, la forma i els materials que les componen.

Als tres campus de la UPV (Vera, Gandia i Alcoi), es recullen propostes ambicioses amb diferents llenguatges plàstics, mai hermètics, sempre oberts i disponibles a la interacció amb el públic. S’hi conjuguen art i hàbitat de manera única, per la qual cosa constitueix una de les millors col·leccions escultòriques universitàries exteriors, en l’actualitat.

Connexions visuals amb l’obra, l’espai i l’entorn: suma d’experiències, resultats recíprocs. Un espai sensible i a l’aire lliure on l’espectador té un contacte directe amb l’obra, i on es facilita l’abast d’altres plans del llenguatge o les sensacions.

En aquesta col·lecció de més de 75 obres s’uneix art, ciència i tecnologia, es recull la tendència d’artistes nacionals i internacionals, i s’aborden moviments com a abstracció, cinètica, orgànica i geometria.

Plànol interactiu

http://campusescultoric.upv.es

 

 

Visites guiades al Museu Campus Escultòric UPV (MUCAES-UPV)


EMAS upv