- -
UPV
 

Secretaría

18/04/13
Noticia
7a Mostra Audiovisual del Campus de Gandia

Dijous 18 d'abril a les 19.30 a l'Aula Magna

Estudiants de Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitzen la 7a Mostra Audiovisual, un certamen que té lloc dijous 18 d’abril a les 19.30 a l’Aula Magna del Campus de Gandia i que té per objectiu donar visibilitat a les produccions de més qualitat del Campus, fetes per estudiants de qualsevol titulació.

Enguany les categories són Millor curtmetratge, Millor videoclip, Millor spot, Millor animació, Millor producte radiofònic, Millor fotografia, Millor disseny gràfic, Millor videoart i Millor documental. En total s’han presentat 121 obres i les categories que han comptat amb més participació han sigut les de Millor fotografia, Millor curtmetratge i Millor videoart.

Ja pots escoltar els noms de les persones nominades al bloc de la 7a Mostra, que trobareu en l'enllaç al final de la notícia.

En esta ocasió la temática que guiarà la Mostra no estarà relacionada amb un gènere cinematrogràfic com en anteriors ocasions, sino en la crítica al panorama audiovisual i educatiu.

La 7a Mostra Audioviosual podrá veure's en directe per internet des d'ací http://www.upv.es/endirecto/GND/ i també en Tele7Safor i en UPV TV.


EMAS upv