- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
03/10/14
Notícia
L'ORQUESTRA DE VALÈNCIA PRESENTA EL SEU CICLE 2014-15

L'Orquestra de València (OV) presenta el seu nou cicle per a la temporada 2014-2015.

L'Orquestra de València (OV) presenta el seu nou cicle per a la temporada 2014-2015. El director titular i artístic de l'orquestra de València, Yaron Traub, comença la seua desena temporada amb l'orquestra, donant títol a aquest cicle que consolida i continua la línia ascendent artística de la OV, amb programes com les simfonies “Cinquena” i “Resurrecció” de Mahler; la “Fantàstica” de Berlioz, la ”Alpina” de Strauss; així com òperes en versió concerte: fragments de “El Cavaller de la Rosa” de Strauss o el III Acte de “Parsifal”, de Wagner.

L'Orquestra acompanyarà també a veus com les de Waltraud Meier, Nancy Fabiola Herrera, José Ferrero i Nathalie Stutzmann, i solistes com Frank Peter Zimmermann, Truls Mørk i Roberto Díaz.

Els preus del nou abonament OV de 10 concerts són: 187 €, 141 € i 94 €, segons les zones de la sala triada, la qual cosa suposa un descompte del 15% sobre el preu normal d'aquests concerts.

En el cas que desitgen adquirir aquest abonament, els comuniquem com fer-ho, atenent a la normativa europea sobre transaccions de targetes de crèdit i amb l'objectiu de facilitar-los al màxim aquesta compra:

- De forma presencial en les Taquilles del Palau, on els atendrem el dia 5 d'octubre, en horari de 10 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.30, podent realitzar el pagament amb targeta de crèdit o en metàl•lic. N'hi ha prou que porten imprés aquest correu o presenten el seu carnet de la UPV.

- Cridant al telèfon 963072875, sense cap cost addicional, també el dia 5 d'octubre, a partir de les 10.00 hores i fins a les 21.00, indicant en la seua trucada que desitgen l'abonament de 10 concerts per a l'Orquestra de València.

En el moment de finalitzar la compra, poden sol•licitar l'enviament de l'abonament al seu domicili sense cost algun, o bé arreplegar-ho en les taquilles del Palau de la Música en les dates indicades.


EMAS upv