- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
03/10/14
Notícia
L'ORQUESTRA DE VALÈNCIA PRESENTA EL SEU CICLE 2014-15

L'Orquestra de València (OV) presenta el seu nou cicle per a la temporada 2014-2015.

L'Orquestra de València (OV) presenta el seu nou cicle per a la temporada 2014-2015. El director titular i artístic de l'orquestra de València, Yaron Traub, comença la seua desena temporada amb l'orquestra, donant títol a aquest cicle que consolida i continua la línia ascendent artística de la OV, amb programes com les simfonies “Cinquena” i “Resurrecció” de Mahler; la “Fantàstica” de Berlioz, la ”Alpina” de Strauss; així com òperes en versió concerte: fragments de “El Cavaller de la Rosa” de Strauss o el III Acte de “Parsifal”, de Wagner.

L'Orquestra acompanyarà també a veus com les de Waltraud Meier, Nancy Fabiola Herrera, José Ferrero i Nathalie Stutzmann, i solistes com Frank Peter Zimmermann, Truls Mørk i Roberto Díaz.

Els preus del nou abonament OV de 10 concerts són: 187 €, 141 € i 94 €, segons les zones de la sala triada, la qual cosa suposa un descompte del 15% sobre el preu normal d'aquests concerts.

En el cas que desitgen adquirir aquest abonament, els comuniquem com fer-ho, atenent a la normativa europea sobre transaccions de targetes de crèdit i amb l'objectiu de facilitar-los al màxim aquesta compra:

- De forma presencial en les Taquilles del Palau, on els atendrem el dia 5 d'octubre, en horari de 10 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.30, podent realitzar el pagament amb targeta de crèdit o en metàl•lic. N'hi ha prou que porten imprés aquest correu o presenten el seu carnet de la UPV.

- Cridant al telèfon 963072875, sense cap cost addicional, també el dia 5 d'octubre, a partir de les 10.00 hores i fins a les 21.00, indicant en la seua trucada que desitgen l'abonament de 10 concerts per a l'Orquestra de València.

En el moment de finalitzar la compra, poden sol•licitar l'enviament de l'abonament al seu domicili sense cost algun, o bé arreplegar-ho en les taquilles del Palau de la Música en les dates indicades.


EMAS upv