- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Sala d'exposicions UPV

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

NOVEMBRE: Festival de Jazz

Prime the Animation!

PAC

ÀGORA SOUND

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

FICAE

Aules de Cultura UPV

Hall Solidari

Música UPV



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
Programa

PROGRAMA

Divendres 10 de maig del 2019

09.00 h - Obertura
09.30 h - “La dieta mediterrània, patrimoni immaterial de la humanitat”, a càrrec d'Isabel González Turmo, de la Universitat de Sevilla.
10.30 h - Recés
10.45 h - “Alimentació i cultura, un binomi inesgotable”, a càrrec de Puri García Segovia, professora titular del Departament de Tecnologia d'Aliments de la UPV.
11.45 h - Recés
12.00 h - “Patrimoni alimentari i indústries culturals”, a càrrec de Gerardo García Olivares, del Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art (DCADHA) de la UPV.
13.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
14.00 h - Recés
16.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
17.00 h - “L'Alimentarium de Vevey”, a càrrec de Nicolas Godinot, comissari del Museu de Ciències Naturals i coordinador de continguts de la Fundació Alimentarium.
18.00 h - Recés
18.15 h - “El territori museu”, a càrrec de Mario Marini, president del Museu del Cibo de Parma, Itàlia.
19.30 h - Clausura

Dissabte 11 de maig del 2019

09.00 h Visita al Museu de l'Arròs de Cullera i a la cerveseria d'arròs Génesis, on es farà un tast de paella.


EMAS upv