PROGRAMA
Divendres 10 de maig del 2019
09.00 h - Obertura
09.30 h - “La dieta mediterrània, patrimoni immaterial de la humanitat”, a càrrec d'Isabel González Turmo, de la Universitat de Sevilla.
10.30 h - Recés
10.45 h - “Alimentació i cultura, un binomi inesgotable”, a càrrec de Puri García Segovia, professora titular del Departament de Tecnologia d'Aliments de la UPV.
11.45 h - Recés
12.00 h - “Patrimoni alimentari i indústries culturals”, a càrrec de Gerardo García Olivares, del Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art (DCADHA) de la UPV.
13.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
14.00 h - Recés
16.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
17.00 h - “L'Alimentarium de Vevey”, a càrrec de Nicolas Godinot, comissari del Museu de Ciències Naturals i coordinador de continguts de la Fundació Alimentarium.
18.00 h - Recés
18.15 h - “El territori museu”, a càrrec de Mario Marini, president del Museu del Cibo de Parma, Itàlia.
19.30 h - Clausura
Dissabte 11 de maig del 2019
09.00 h Visita al Museu de l'Arròs de Cullera i a la cerveseria d'arròs Génesis, on es farà un tast de paella.