- -
UPV
 
Presentaciķ
UPV Estiu Presentaciķ  ...

La Universitat Politècnica de València presenta una nova edició de la Universitat d’Estiu UPV amb més de 60 cursos, englobats en les àrees següents: cultura i art, ocupació i emprenedoria, entorn i espai natural, gestió i empresa, habilitats, eines per a la docència i la recerca, informàtica i tecnologia, i responsabilitat social.

Cal destacar, entre d’altres, els següents: Taller de pintura; Food Startup; Biodiverteix-te!; els tallers de Scratch i Arduino; Com podem crear-nos una marca personal; Aplicacions geomàtiques amb dispositius mòbils; Editors, noves eixides del disseny industrial; Comunicació digital per a una pime; Programació de videojocs: una altra manera de treballar el currículum de primària ...

La Universitat d’Estiu UPV es dirigeix a totes les persones que tinguen inquietuds intel·lectuals, ganes d’aprendre i interès per conèixer i millorar aspectes de la vida quotidiana. Aquests cursos s’imparteixen als tres campus, Vera (a València capital), Alcoi i Gandia, durant els mesos de juny i juliol.

UPV Verano

EMAS upv