- -
UPV
 

Festa solidāria 'Refugiats benvinguts Gandia'

Festa solidāria 'Refugiats benvinguts Gandia'<br>

El Campus es suma a la jornada de benviguda a les persones refugiades procedents de Siria, dissabte 24 d'octubre

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València es suma al moviment ‘Refugiats Benvinguts Gandia’, que agrupa a persones i representants de col·lectius de la societat civil, units para recaptar fons i canalitzar ajudes per a les persones refugiades procedents de Síria. En este sentit, el Campus ha promogut la realització d'un vídeo promocional de la gran jornada festiva, que té lloc dissabte 24 d'octubre en el Parc Sant Pere de Gandia.

El vídeo ha sigut elaborat per alumnat de Comunicació Audiovisual i està disponible en el Canal Youtube del Campus de Gandia. El Campus també ha facilitat que estudiants de Ciències Ambientals impartisquen tallers de sensibilització ambiental dirigits a famílies, durant la jornada, de la mà de la professora Paloma Herrera. 

L'adhesió del centre a aquesta iniciativa és conseqüència de la voluntat de la Universitat Politècnica de València (UPV) i del propi campus de ‘respondre davant situacions de guerra i injustícies, com la greu crisi migratòria que s'està produint actualment', tal com va expressar la UPV en un comunicat al setembre. 

La gran jornada festiva serà el dissabte, 24 d'octubre, en el Parc de Sant Pere de Gandia, des de les 11 ha les 22 hores. S'espera reunir a tres mil persones i recaptar com a mínim 10.000 euros, amb diverses activitats. Se sortejaran, entre uns altres, samarretes signades pels jugadors del València CF, Real Madrid CF i València Basket. També hi haurà presència de oenegés i es podrà portar roba, joguets i aliments  no peribles que repartiran Càrites, Creu Roja i Bunyols Sense Fronteres.  Creu Roja Gandia ha obert un compte per a donacions. Diverses empreses i entitats estan sumant-se a l'esdeveniment.

El moviment 'Refugiats Benvinguts Gandia' va nàixer fa aproximadament un mes, i agrupa a persones i a representants de col·lectius de la societat civil que s'han ajuntat per a recaptar fons i canalitzar ajudes per als refugiats sirians. Es pot contactar amb ells a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter), i també al correu electrònic: benvingudasolidaria@gmail.com.

(19/10/2015)
Més informaciķ:
No DisponibleEMAS upv