- -
UPV
 

EcoEscoles, les escoles que canvien el món

EcoEscoles, les escoles que canvien el món

Dijous 28 de novembre a les 19:00h. Entrada gratuïta. Aula Magna

EcoEscoles és la jornada anual que organitza l'empresa Agricologia i que reunirà les comunitats educatives de 50 centres del territori valencià. 

Obriran la jornada la Directora general d’Innovació Educativa, Margarida Castellano Sanz i la regidora de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament, Alícia Izquierdo. Per la seua banda, Bisseto, emprenedor d’Agricologia parlarà de “EcoEscoles, un projecte transformador”: “El programa Hort a l’Escola, va des de la sensibilització i conscienciació en agricultura ecològica, conreu i aliments de temporada, fins al coneixement de la terra, del tipus d’aigua adequada per a l’hort, l’alimentació i la compra sostenibles...

El plat fort de la jornada, que serà oberta i gratuïta per a tota la ciutadania, és la presència del professor César Bona, considerat un dels 50 millors mestres del món. De fet, ha estat finalista “dels Nobel de mestres”, els Globar Teacher Prize. Amb la xarrada “EcoEscoles, les escoles que canvien el món”, Bona hi mostrarà noves metodologies innovadores fora de l’aula i com traslladar la natura a l’ensenyament.   

(28/11/2019)EMAS upv