- -
UPV
 

Activitats de Comunicaciķ Audiovisual

Activitats de Comunicaciķ Audiovisual

Presentació del Trash cut film festival y del Valencia Pitch Fórum; Masterclass de fotografía analógica

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull la presentació de dos interessants certàmens audiovisuals i una masterclass sobre fotografia analògica, dijous 28 de novembre. 

1. Presentació de la cinquena edició del Trash Cut Film Festival, un certamen organitzat per estudiants de Comunicació Audiovisual i inspirat al cinema de sèrie B i l'objectiu de la qual és animar als propis estudiants a l'experimentació audiovisual, sense pressions de notes o exigències externes. Presenten els estudiants Paula Berga i Salvador Baixauli. Saló de Graus, 12.30h. 

2. Presentació del VLC Pitch Fòrum, a càrrec de Gabriel Ochoa, co-director de l'esdeveniment. Es tracta d'una trobada de projectes de ficció audiovisual on l'important és donar a conèixer llavors de projectes a futurs compradors, ja siguen productors, cadenes o plataformes. Saló de Graus, 13.00. 

Durant 5 dies tindrà una part d'aprenentatge amb Marian Sánchez Carniglia, per a poder evolucionar els projectes i finalment poder 'pitchearlos'.

Estudiants promotors del Trash Cut film festival han participat enguany en el VLC Pitch Fòrum i contaran la seua experiència.

3. Masterclass de fotografia analògica, impartida per Carlos Baselga. Podeu veure el seu treball a Instagram @crasilare i YouTube (crasilare89). L'activitat l'organitza l'associació d'estudiants LuxEPSG. És a l'Aula 35 a les 12.30h. 

(28/11/2019)EMAS upv