- -
UPV
 

Jornades gratuītes 'Turisme intelˇligent: ocupaciķ i gčnere'

Jornades gratuītes 'Turisme intelˇligent: ocupaciķ i gčnere'

25 i 26 de setembre

‘Turisme intel·ligent: ocupació i gènere’, és el títol de les segones Jornades de Turisme Intel·ligent que organitza la Universitat Politècnica de València al Campus de Gandia, els dies 25 i 26 de setembre. La inscripció és gratuïta. 

Les jornades estan dirigides a estudiants, professionals, personal investigador, representants d’administracions públiques, empreses i sindicats; es debatrà sobre els avantatges d’incorporar la perspectiva de gènere a la gestió del turisme, sobre els reptes laborals del sector i també sobre la innovació i la tecnologia aplicada a la gestió.

Les Jornades ‘Turisme Intel·ligent’ s’organitzen amb motiu del Dia Internacional del Turisme, que se celebra el 27 de setembre i que en 2019 tenen el lema: ‘Turisme i Treball: un futur millor per a tots’. La direcció acadèmica del Grau en Turisme i Doble Grau ADE - Turisme del Campus coordina les Jornades, que estan patrocinades per la Càtedra ‘Gandia Turisme Intel·ligent’, impulsada per l’Ajuntament de Gandia a la UPV.

Segons Eva Mestre, directora de les Jornades, ‘amb aquesta proposta intentem mirar cap on va o hauria d’anar el turisme per la contribució al benestar a les comunitats. Volem analitzar la situació actual de l’ocupació que ofereix el sector, les mancances i les oportunitats que presenta el turisme intel·ligent. Ens centrem en particular en el cas de les dones, que tenen una situació més precària, en aquest sector particularment estacionalitzat.’

‘El futur del turisme i les competències professionals clau’ és el títol de la conferència inaugural, impartida per Raquel Huete, professora de la Universitat d’Alacant i exdirectora general de turisme de la Generalitat Valenciana, de 2016 a 2018. Beatriz Hernández, representant d’Intel·ligència Turística de la Generalitat Valenciana, ofereix la conferència de cloenda, titulada ‘La intel·ligència turística aplicada al Turisme de la Comunitat Valenciana’.

La Jornada inclou tallers pràctics, presentació d'Startups, conferències i taules redones. En els enllaços a la notícia trobaràs el el programa i inscripció. 

(25/09/2019)EMAS upv