- -
UPV
 

25 anys de Campus a Gandia: passat, present i futur de la universitat a la Safor

25 anys de Campus a Gandia: passat, present i futur de la universitat a la Safor

Dimecres 3 d'abril, 10.00h, assistència lliure

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València compleix enguany 25 anys d'existència. Per aquest motiu organitza, junt al Diari Levante, una jornada en la qual parlarem del present, passat i futur de la nostra universitat. 

El tema central de la jornada serà l'aportació de talent que es realitza des de la universitat al seu entorn, principalment a través de la formació de persones amb una alta capacitació professional, compromís ètic, sensibilitat cap als problemes socials i visió de futur. 

La universitat és més que un pla d'estudis d'alta qualitat: és una etapa crucial en la formació de les persones, en la seua majoria joves que troben en la universitat amistats, entre els estudiants i el professorat, que els acompanyaran al llarg de la seua vida, tant personal com professional. 

També suposa la seua primera incursió en el mercat laboral d'alta qualificació, gràcies a pràctiques que els ajuden a reconèixer les àrees d'especialitat a les quals es volen dedicar i els proporcionen les seues primeres referències professionals.

Per a la majoria suposa a més l'obertura cap a horitzons internacionals, ja que gràcies a les beques d'intercanvi opten a estades en universitats d'altres països. 

D'això i més parlarem el dimecres 3 d'abril de 10.00h a 11.30h. Comptarem amb la presència de persones titulades al Campus, talent que actualment ja està generant valor en la societat a través del seu treball en empreses i institucions. 

També comptarem amb la visió de responsables d'empreses, organitzacions i institucions, que ens aportaran la seua opinió sobre el talent que s'està formant al Campus i sobre què esperen de la universitat en el futur. 

Inaugura la jornada el rector de la Universitat Politècnica de València i la tancarà el director del Campus de Gandia. 

L'assistència és lliure i gratuïta, però és necessària inscripció en l'enllaç adjunt. Us esperem! 

(03/04/2019)EMAS upv