- -
UPV
 

Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors

Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors

S' imparteix des del 19 d'octubre

La Universitat Politècnica de València imparteix al seu Campus de Gandia el Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors, que permet obtindre certificacions de Cisco Systems Inc. Cisco és líder mundial en el mercat de xarxes i comunicacions i en el mercat de plataformes de les Tecnologies de la Informació.
 
Les certificacions de Cisco Systems Inc. són molt valorades perquè en nombrosos projectes (tant públics com privats) s'exigeix que els adjudicataris compten amb personal certificat per Cisco. La preinscripció ja està oberta. 
 
La formació comença a impartir-se el 19 d'octubre, els divendres a la vesprada de 16.00 a 21.00 i els dissabtes al matí (de 9.00 a 14.00). 
 
El Diploma d'Especialització consta de diversos cursos consecutius relacionats amb el manteniment d'ordinadors, les xarxes d'ordinadors i la seguretat en la xarxa, certificats tant per la UPV com per Cisco Systems Inc. Per tant, després de finalitzar cada curs, els alumnes obtindran tant el Diploma d'especialització universitari, com els certificats de Cisco corresponents als cursos. 
 
(19/10/2018)EMAS upv