- -
UPV
 

Presentaciķ de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Presentaciķ de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Dijous 27 de setembre a les 18.30h 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull la Presentació de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (Mice) 2019. Serà dijous 27 de setembre a les 18.30h a la Sala de conferències. 

En l'edició de 2019, el Campus hi col·labora intensament. Serà seu de la secció oficial universitària a concurs del domini lingüístic, per a la qual aportarà la part estudiantil del jurat. També s’hi projectaran totes les obres presentades a la secció universitària internacional. 

El Mice és un festival amb finalitat educativa que promociona l’alfabetització audiovisual. En l’actualitat l’obtenció del coneixement es realitza per part dels joves i la població adulta, mitjançant experiències intervingudes i dirigides, i cada vegada menys a través d’experiències directes amb la realitat i amb una innegable influència i contacte amb mitjans i tecnologies. 

Educació audiovisual

L’educació audiovisual és indispensable ja que un gran nombre de joves inverteixen tantes hores davant d’una pantalla com el temps que romanen a l’escola. 

L’escola segueix estant dominada per la lletra impresa. Al sistema educatiu li costa adaptar-se als avanços en els mitjans audiovisuals i la seua influència en els alumnes. Es fa necessària una alfabetització audiovisual. 

A la presentació del Mice al Campus de Gandia UPV intervendran Josep Arbiol director de la Mostra; Carmen Villar, presidenta de l’Associació Jordi el Mussol i Cap de Logística, i Laura Vilar, cap d’Hospitalitat.

Coordina l'activitat al Campus el professor Josep Àngel Mas. 

(24/09/2018)EMAS upv