- -
UPV
 

Lliurament de Premis del IV Concurs de curtmetratges en valencià DRAC

Lliurament de Premis del IV Concurs de curtmetratges en valencià DRAC

I conferència de Toni Mollà 'Elogi crític de la radiotelevisió pública' 

Estudiants del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitzen el Concurs de curtmetratges en valencià DRAC: Direcció i Realització Audiovisual de Curtmetratges.

Les obres presentades són en valencià, han d'incloure un element o motiu que l'organització facilit i han de ser originals. 

L’acte de lliurament de premis té lloc dijous 26 d'abril al Campus de Gandia i es realitza en el marc de la setmana cultural del 25 d’abril a la UPV. Serà a les 12.30h a la Sala de Conferències 1.

Durant l'acte, el periodista i sociòleg Toni Mollà impartirà la conferència 'Elogi crític de la radiotelevisió pública', on presentarà els orígens i desplegament de la televisió pública a Europa i Estats Units. Explicarà les missions i funcions que compleix en els diferents contextos i farà un repàs als efectes del tancament i reobertura de la televisió pública valenciana.

Toni Mollà ha publicat més d'una vintena de llibres. Ha estat professor de la Universitat de València i de dos universitats dels Estats Units sobre Estructura de la Comunicació. El seu darrer llibre és "La llengua de la plaça" (Bromera). 

El DRAC compta amb el suport de l'Àrea d'activitats culturals de la UPV, mitjançant la convocatòria de Propostes d'Accions Culturals 2018 i del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV. 

(26/04/2018)
Más información:
Bases DRAC 2018EMAS upv