- -
UPV
 

Exposició 'Animació frame by frame'

Exposició 'Animació frame by frame'

Màster Class de l'animadora Mari Carmen Cambrils, dimarts 1 de febrer a les 12.30h

Mari Carmen Cambrils, animadora en 2 dimensions ‘frame by frame’ (fotograma a fotograma), és l’autora de les obres de l’exposició ‘Animació frame by frame’, que s’inaugura dimarts 1 de febrer a les 12.00h al Campus de Gandia. La mostra podrà visitar-se fins el 21 de febrer a la Sala d’Usos Múltiples de l’edifici CRAI, de 9.00h a 20.00 h. 

Mari Carmen Cambrils és llicenciada en Belles Arts i Màster d’Animació a la Universitat Politècnica de València. Ha format part del departament d'Art de Blue Dream Studio, en la producció de la pel·lícula "Animal Crackers”, que es projectarà en el festival d’animació de Gandia, Cortoons. ‘Animal Crackers’ està dirigida per Jaime Maestre, que també oferirà una xarrada al festival, en la seu del Campus de Gandia. 

Mari Carmen Cambrils és l’autora de tres produccions publicitàries del Màster d'Animació de la UPV en 2016. Ha estat animadora i supervisora d'animació del curt "The Neverending Wall", preseleccionat per als Premis Goya 2018 i dirigit per Silvia Carpizo. 

A les 12.30h, Mari Carmen Cambrils oferirà una Master Class amb assistència lliure a la Sala de Conferències 1 del Campus de Gandia, on parlarà del seu treball i trajectòria. Aquesta activitat ha estat organitzada per la subdirecció de cultura del Campus de Gandia. 

(31/01/2018)EMAS upv