- -
UPV
 

Màster Universitari en Enginyeria Industrial Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Enginyeria Industrial

120 crèdits

Crèdit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

300 places
(2023/2024)

Introducció

El Màster Universitari en Enginyeria Industrial confereix a l'alumnat una sòlida formació científica, així com una àmplia varietat de coneixements en diverses tecnologies industrials (mecànica, electricitat, electrònica, automàtica, materials, construccions industrials, projectes, producció, medi ambient, energia i organització industrial), que el forja com a professional multidisciplinari capaç de desenvolupar una labor professional en indústries, empreses o organismes públics, així com per a l'exercici lliure de la professió.

Criteris d'admissió

Grau de referència: Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials de la UPV.

El GETI + el Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la UPV són un programa integrat d'estudis dissenyat de manera especial per a aconseguir les atribucions professionals de l'enginyeria industrial.

També és possible l'admissió en el màster, i sense complements de formació, des d'altres graus de la UPV (graus en Energia, Química, Mecànica, Electricitat i Electrònica, i Automàtica). No obstant això, per a l'alumnat provinent d'aquests graus, els itineraris formatius dins del màster són diferents.


EMAS upv