- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Informàtica Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Presentació del grau

L'Enginyeria Informàtica és clau en el disseny i la producció de projectes que milloren la qualitat de vida, com ara la banca electrònica, el comerç virtual, els mitjans de transport avançats i la domòtica. L'Enginyeria Informàtica forma professionals preparats per a dirigir i coordinar equips que estudien les necessitats d'empreses i particulars, i desenvolupen solucions a tots els nivells. El pla d'estudis conté 48 ECTS per a especialització, agrupats en dos itineraris: un a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi i l'altre a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EURO-INF.

Eixides professionals

Les persones graduades en Enginyeria Informàtica estan capacitades per a ocupar llocs de responsabilitat en empreses del sector de les TIC i departaments d'informàtica d'empreses i institucions, exercint disciplines com la intel·ligència artificial, el disseny multimèdia, l'animació per ordinador, la programació de videojocs i dispositius mòbils, la seguretat de sistemes informàtics, la informàtica mèdica, etc.

Mobilitat internacional i pràctiques

L'alumnat d'Enginyeria Informàtica pot triar destinacions nacionals i internacionals on cursar un semestre, realitzar el treball de fi de grau o pràctiques en empresa. Hi ha convenis amb les millors universitats europees i centres dels Estats Units, la Xina, el Japó i Austràlia. Algunes de les destinacions per a realitzar pràctiques són: Indra, Bull, British Telecom, Iberdrola o la Generalitat Valenciana. En el 98% dels casos l'alumnat rep una remuneració econòmica.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria Informàtica, que permet exercir la professió de l'enginyeria informàtica. A més, es pot accedir als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Gestió de la Informació; Computació Paral·lela i Distribuïda; Enginyeria de Computadors i Xarxes; Enginyeria del Programari, Mètodes Formals i Sistemes d'Informació; Intel·ligència Artificial, Reconeixement de Formes i Imatge Digital, i Automàtica i Informàtica Industrial. I, com en la resta de casos, es pot sol·licitar l'ingrés en qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Aquest grau forma part d'un programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.
Amb aquest programa podràs obtenir la reserva automàtica en el màster de referència des del moment de la preinscripció en el grau
Avançat al futur!
Crédits ECTS: 240 (4 anys)


EMAS upv