- -
UPV
 

CIAB7

La UPV acull, del dijous 10 al dissabte 12 de març, la celebració del VII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca

[ 08/03/2016 ]
CIAB7

La Càtedra Blanca de València ha programat la celebració en la Universitat Politècnica de València (UPV), entre el dijous 10 i el dissabte 12 de març de 2016, del VII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca (CIAB7).


Considerat un dels fòrums d'intercanvi d'experiències arquitectòniques realitzades en formigó blanc de major prestigi internacional, cada edició exposa una selecció dels millors estudis que treballen amb el formigó com a matèria primera dels seus projectes.


Act Romegiali i Pereda/Pérez Arquitectes, inici d'un programa de primer nivell


Per a la setena edició del congrés, l'organització ha completat un programa de primer nivell, que començarà el dijous, després de la inauguració oficial i el lliurament de premis del XIV Concurs de Càtedra Blanca, amb Act Romegialli, l'estudi fundat en 1996 per Gianmatteo Romegialli, Angela Maria Romegialli i Erika Gaggia van Hardeveld.


Posteriorment, la sessió vespertina tindrà com a protagonista a l'estudi pamplonés Pereda/Pérez Arquitectes, que acumula 46 guardons i reconeixements nacionals i internacionals des de 1997 (l'últim, en 2015, el Premi Ciutat, Urbanisme i Ecologia AVNAU EHAHE COAVN).


b720 Fermín Vázquez Arquitectes, el Grup Aranea i Peter Kunz, per a divendres i dissabte


El divendres al matí arribarà el torn de Peter Kunz, arquitecte de reconegut prestigi membre de la Federació Suïssa d'Arquitectes des de 2002, i del Grup Aranea, creat en 1998 per l'enginyera agrònoma per la UPV Marta García Chico i l'arquitecte per la UPV Francisco Leiva Ivorra.


b720 Fermín Vázquez Arquitectes, estudi fundat pel creador madrileny al costat d'Ana Bassat en 1997 i caracteritzat per la seua arquitectura contemporània compromesa amb l'ús responsable dels recursos naturals, posarà el dissabte al migdia fermall final a CIAB7.


Comunicacions de caràcter històric, teòric o tecnològic, com a complement


CIAB7 es complementa, a més, amb una sèrie de comunicacions de caràcter històric, teòric o tecnològic que mostren les últimes novetats desenvolupades per les empreses que duen a terme la seua labor en l'àmbit del formigó.


Més informació

Notícies destacades


Comunicat UPV Comunicat UPV
La institució habilitarà un model híbrid per a garantir l'estabilitat en la docència de graus i màsters del curs 2020/2021
Estudia en anglès Estudia en anglès
La UPV ofereix 9 graus, 6 màsters i quasi 600 assignatures en l'idioma més universal, la majoria vinculats a grups d'alt rendiment
Allotjament d'estudiants Allotjament d'estudiants
La UPV facilita informació sobre més de 200 ofertes de lloguer de pisos i 25 residències i col·legis majors en les rodalies dels seus tres campus
Programes acadèmics Programes acadèmics
La UPV ofereix l'opció de garantir l'accés al màster consecutiu en la preinscripció de grau
Notes de tall Notes de tall
Coneix les del curs passat i orienta't sobre els títols amb més demanda. Què fer si la teua nota és inferior a la del grau que vols estudiar?
Simulador de notas Simulador de notas
Selecciona el grau que desitges estudiar i calcula la teua nota d'admissió a partir dels teus resultats en batxillerat i les PAU

EMAS upv