- -
UPV
 

Activa el teu Futur

El CFP organitza tallers, ponències i activitats per a donar a conèixer els títols propis de la UPV

[ 26/04/2024 ]

El Centre de Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València celebra la vuitena edició de les jornades Activa el teu Futur, un fòrum on ponents especialistes, empreses i exalumnes aposten per la importància de la formació al llarg de la vida de les persones.

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de títols propis de la UPV, Activa el teu Futur ofereix, de manera gratuïta, ponències i tallers del 23 al 26 d'abril.

La sessió inaugural va ser a càrrec de l'emprenedor Pau Garcia-Milà, cofundador i co-CEO de Founderz, que va parlar sobre les amenaces i oportunitats de l'era de la intel·ligència artificial, una realitat que ja ha arribat al nostre dia a dia i que hi romandrà.

Durant aquesta setmana, Activa el teu Futur celebra fins a 19 activitats relacionades amb els títols propis de la UPV, que van de la sostenibilitat a la intel·ligència artificial, passant per la impressió en 3D, els esports electrònics o la neurocomunicació.

L'any que celebra el 30 aniversari de la seua creació, més de 40.000 persones passen cada any per les aules del Centre de Formació Permanent, demostrant així la importància de la formació permanent com a motor de desenvolupament i progrés.

Més informació

Notícies destacades


2024 THE Impact Rankings 2024 THE Impact Rankings
Times Higher Education reconeix la UPV entre les 200 universitats amb major impacte social i econòmic del món
I Certamen de Monòlegs Científics UPV I Certamen de Monòlegs Científics UPV
Francisco Pedroche, investigador de l'IMM, es fa amb el primer premi gràcies al seu monòleg "L'infinit és un acordió"
Bessó digital per a un turisme sostenible Bessó digital per a un turisme sostenible
El projecte CHAN-TWIN de la UPV i la UA resulta premiat en el Digital Tourist 2024 en aplicar la tecnologia del bessó digital en espais naturals protegits
App "Feeding Health" App "Feeding Health"
Un equip de la UPV i del Departament de Salut d'Elda, a través de Fisabio, crea una app pilot per a prevenir i reduir l'obesitat infantil
Descontaminació d'aigües residuals Descontaminació d'aigües residuals
Investigadors de l'ISIRYM i de l'ITQ desenvolupen un nou sistema més eficaç, ràpid i barat, que facilitarà la reutilització d'aigües per a agricultura
Càtedra Becsa Càtedra Becsa
Nova càtedra d'empresa vinculada a l'àmbit de l'Enginyeria CivilEMAS upv