- -
UPV
 

Beques del Ministeri

Termini de sol·licitud d'ajudes per a cursar estudis de grau i màster, obert fins al 10 de maig, a través de la seu electrònica

[ 12/04/2024 ]

La convocatòria general de beques i ajudes a l'estudi per al curs 2024-2025 s'ha obert el dimarts 19 de març. Les ajudes per a estudis de grau i màster es podran sol·licitar fins al 10 de maig a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports.

T'aconsellem que no deixes la sol·licitud per a l'últim dia, perquè se't sol·licitaran dades que es troben en documents que hauràs de cercar o consultar.

Com en la convocatòria anterior, s'hauran d'emplenar una sèrie de dades provisionals, que es podran modificar més endavant, i hauràs de proporcionar-les encara que no sàpigues les notes que obtindràs aquest curs, què estudiaràs el que ve o si continuaràs o no la formació.

La principal novetat d'aquesta convocatòria és la pujada del 5% en els llindars de renda, que permetrà que més estudiants accedisquen a una beca. Això se suma a les millores incorporades en cursos anteriors com l'increment de 1.600 a 2.500 euros en les beques de residència.

Per a estudiants amb necessitat específica de suport educatiu, la principal novetat és la reducció del percentatge de discapacitat que és necessari acreditar per a sol·licitar aquestes ajudes, que passa del 33% al 25%.

Les beques tenen un pressupost de 2.535 milions d'euros i es calcula que vora un milió d'alumnes podran obtenir una beca que els permeta continuar els estudis.

Reclamació a la resolució de beques del curs 2023 - 2024

S'ha publicat en la web del Servei d'Alumnat – Unitat de Beques, la resolució per la qual es donen a conèixer les persones beneficiàries de beques de caràcter general per a estudis postobligatoris universitaris en el curs 2023-2024:

Resolució definitiva Beques caràcter general Ministeri d'Educació, curs 2023-2024.

El termini per a interposar el recurs potestatiu de reposició finalitza el 22 d'abril.

Les persones interessades poden presentar el recurs a través de la Seu Electrònica de la Universitat Politècnica de València; en el Registre General de la Universitat al Campus de Vera (sol·licitant cita prèvia); o en els Registres Auxiliars dels Campus de Gandia i Alcoi, així com en els llocs previstos en la llei.

- Seu Electrònica de la UPV

Una vegada dins de la seu selecciona “presentació de sol·licitud genèrica” i en la sol·licitud, com a òrgan destinatari, el Servei d'Alumnat.

- Registre General UPV - Campus de Vera: sol·licita ací la teua cita prèvia

Notícies destacades


Fins a 900€ per estudiant Fins a 900€ per estudiant
La UPV posa en marxa la seua convocatòria d'ajudes d'acció social per al present curs acadèmic
Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors
La UPV ha organitzat el congrés internacional Enfocaments Interdisciplinaris per a la Protecció de la Infància en Internet, del projecte d'investigació Stoponsexgroom
Edicions Maior: 25 anys Edicions Maior: 25 anys
La UPV exhibeix una selecció excepcional de la històrica galeria balear, referència internacional de la gràfica contemporània
QS rànquings per matèries QS rànquings per matèries
La UPV, reconeguda com a millor universitat d'Espanya per a estudiar tant Enginyeria Agroalimentària i Forestal com Art i Disseny
Activa el teu futur Activa el teu futur
El CFP organitza tallers, ponències i activitats per a donar a conèixer els títols propis de la UPV
Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia
Més de 300 joves han assistit a la fira de l'ocupació, que ha reunit 44 entitats amb un centenar d'ofertesEMAS upv