- -
UPV
 

Beques del Ministeri

Termini de sol·licitud d'ajudes per a cursar estudis de grau i màster, obert fins al 10 de maig, a través de la seu electrònica

[ 12/04/2024 ]

La convocatòria general de beques i ajudes a l'estudi per al curs 2024-2025 s'ha obert el dimarts 19 de març. Les ajudes per a estudis de grau i màster es podran sol·licitar fins al 10 de maig a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports.

T'aconsellem que no deixes la sol·licitud per a l'últim dia, perquè se't sol·licitaran dades que es troben en documents que hauràs de cercar o consultar.

Com en la convocatòria anterior, s'hauran d'emplenar una sèrie de dades provisionals, que es podran modificar més endavant, i hauràs de proporcionar-les encara que no sàpigues les notes que obtindràs aquest curs, què estudiaràs el que ve o si continuaràs o no la formació.

La principal novetat d'aquesta convocatòria és la pujada del 5% en els llindars de renda, que permetrà que més estudiants accedisquen a una beca. Això se suma a les millores incorporades en cursos anteriors com l'increment de 1.600 a 2.500 euros en les beques de residència.

Per a estudiants amb necessitat específica de suport educatiu, la principal novetat és la reducció del percentatge de discapacitat que és necessari acreditar per a sol·licitar aquestes ajudes, que passa del 33% al 25%.

Les beques tenen un pressupost de 2.535 milions d'euros i es calcula que vora un milió d'alumnes podran obtenir una beca que els permeta continuar els estudis.

Reclamació a la resolució de beques del curs 2023 - 2024

S'ha publicat en la web del Servei d'Alumnat – Unitat de Beques, la resolució per la qual es donen a conèixer les persones beneficiàries de beques de caràcter general per a estudis postobligatoris universitaris en el curs 2023-2024:

Resolució definitiva Beques caràcter general Ministeri d'Educació, curs 2023-2024.

El termini per a interposar el recurs potestatiu de reposició finalitza el 22 d'abril.

Les persones interessades poden presentar el recurs a través de la Seu Electrònica de la Universitat Politècnica de València; en el Registre General de la Universitat al Campus de Vera (sol·licitant cita prèvia); o en els Registres Auxiliars dels Campus de Gandia i Alcoi, així com en els llocs previstos en la llei.

- Seu Electrònica de la UPV

Una vegada dins de la seu selecciona “presentació de sol·licitud genèrica” i en la sol·licitud, com a òrgan destinatari, el Servei d'Alumnat.

- Registre General UPV - Campus de Vera: sol·licita ací la teua cita prèvia

Notícies destacades


2024 THE Impact Rankings 2024 THE Impact Rankings
Times Higher Education reconeix la UPV entre les 200 universitats amb major impacte social i econòmic del món
I Certamen de Monòlegs Científics UPV I Certamen de Monòlegs Científics UPV
Francisco Pedroche, investigador de l'IMM, es fa amb el primer premi gràcies al seu monòleg "L'infinit és un acordió"
Bessó digital per a un turisme sostenible Bessó digital per a un turisme sostenible
El projecte CHAN-TWIN de la UPV i la UA resulta premiat en el Digital Tourist 2024 en aplicar la tecnologia del bessó digital en espais naturals protegits
App "Feeding Health" App "Feeding Health"
Un equip de la UPV i del Departament de Salut d'Elda, a través de Fisabio, crea una app pilot per a prevenir i reduir l'obesitat infantil
Descontaminació d'aigües residuals Descontaminació d'aigües residuals
Investigadors de l'ISIRYM i de l'ITQ desenvolupen un nou sistema més eficaç, ràpid i barat, que facilitarà la reutilització d'aigües per a agricultura
Càtedra Becsa Càtedra Becsa
Nova càtedra d'empresa vinculada a l'àmbit de l'Enginyeria CivilEMAS upv