- -
UPV
 

Formalitza la matrícula

Coneix els terminis exactes i els passos a seguir tant si estàs admès/a com en llista d'espera

[ 16/07/2021 ]

Amb la finalitat de facilitar el procés de matrícula, la UPV t'indica els passos necessaris a seguir:

A.- ESTÀS ADMÈS/A?

Consulta la llista d'admesos en la web oficial de la UPV.

Per a estudis de grau, els resultats es publicaran el divendres 16 de juliol (a partir de les 13 hores), i per a màster el dilluns 26 de juliol (a partir de les 14 hores).

A.1.- INFORMACIÓ SOBRE DIA I HORA DE MATRÍCULA

Una vegada admès/a, consulta a través del següent enllaç el dia i hora en què has de dur a terme la matrícula.

Podràs accedir a completar les dades personals i estadístiques necessàries per a formalitzar la teua matrícula 90 minuts abans de la cita assignada. És important realitzar la matrícula en l'horari assignat ja que, en cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups i assignatures que atorga l'ordre de cites.

També pots conèixer la teua cita prèvia (dia i hora en què has de dur a terme la matrícula) i els passos a seguir a través de l'Accés a Automatrícula.

A.2.- TERMINI DE MATRÍCULA

Grau

Estudiants de nou ingrés: El termini ordinari de matrícula és del dilluns 19 al dimarts 20 de juliol de 2021, tots dos inclusivament. Si obtens plaça després d'aquestes dates, se t'assignarà data de matrícula a partir del 22 de juliol (agost exclòs).

Estudiants de 2n curs i següents: del 21 al 26 de juliol de 2021, tots dos inclosos.

Màster universitari

Estudiants de nou ingrés: El termini per a alumnes admesos en el període ordinari de preinscripció Fase A és del 27 al 28 de juliol de 2021, tots dos inclosos. Per a admesos en el període extraordinari de preinscripció, el 17 de setembre.

Estudiants de 2n curs: Termini general obert del 29 al 30 de juliol de 2021, tots dos inclosos.

A.3.- REALITZACIÓ D'AUTOMATRÍCULA

ON?

El procediment ordinari de matrícula és no presencial, es realitza a través d'Internet. Excepcionalment, en cas que no pugues disposar d'un equip amb connexió a Internet, pots acudir a l'aula habilitada en el teu centre docent, a la qual podràs accedir segons cita i disponibilitat d'equips. Per a acudir al centre, sol·licita cita prèvia a través de poli[Consulta].

COM?

La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica. Per a saber com fer-la, segueix els passos indicats en aquest vídeo explicatiu, el següent enllaç o el sobre virtual de matrícula.

L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula d'aquest curs sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.

Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, excepte circumstàncies excepcionals que hauràs de comunicar al teu centre d'estudis.

Si és la primera vegada que accedeixes a estudis universitaris de grau, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada matriculat, podràs sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 19 al 20 de juliol, identificant-te en la teua Intranet. En aquest cas, la teua matrícula estarà limitada entre 18 i 40 crèdits ECTS. Rebràs la resolució a la teua sol·licitud, com a màxim, el 28 de juliol de 2021.

En cas de ser admès amb posterioritat, hauràs de presentar sol·licitud segons el termini establit pel teu centre.

B.- ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA?

Si no has sigut admès en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera.

Si has sigut admès en la teua segona o successives opcions i no vols perdre el teu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. En cas de no fer-ho, s'entendrà que renúncies a la plaça.

Si estàs en llista d'espera d'un grau, després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada s'hagen matriculat els estudiants admesos, la UPV realitzarà, el dia 21 de juliol de 2021, una crida centralitzada als integrants de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. Als estudiants admesos, se'ls assignarà com a data per a la seua matrícula el pròxim 22 de juliol de 2021.

Als estudiants admesos en la crida del dia 21 de juliol, se'ls enviarà un SMS al seu telèfon mòbil per a comunicar la data i hora de matrícula, així com el seu número PIN per a identificar-se. Després d'aqueixa data, cada centre d'estudi podrà contactar amb l'alumnat interessat a través del telèfon mòbil (generalment trucada telefònica) o del correu electrònic indicat en la preinscripció. Tots els estudiants citats a matrícula poden consultar online la seua cita.

En cas que encara queden places vacants en alguns graus després d'aquesta crida, cada centre d'estudis contactarà directament amb els estudiants que estiguen en llista d'espera.

Una vegada admès des de la llista d'espera, la UPV t'indicarà el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.

C.- MÉS INFORMACIÓ

En el sobre virtual de matrícula es troben tant la Informació general per a la teua matrícula completa (normatives, terminis, documentació i punts d'informació) com la Informació específica del teu centre d'estudis (horaris, Programa Integra, Jornades d'Acolliment, Pla d'Acció Tutorial Universitari, etc).

A més, en Informació sobre serveis a l'estudiant podràs conèixer la biblioteca, l'Àrea d'Esports, la Casa de l'Alumne, les pràctiques en empreses, la possibilitat de realitzar intercanvis acadèmics i molts altres serveis a la disposició de l'estudiant de la UPV.

Més informació

Notícies destacades


Heroïnes de l'enginyeria Heroïnes de l'enginyeria
Natalia Falagán, premi Top 50 Women in Engineering: "En la UPV vaig aprendre la importància de la innovació"
Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació Diana Morant, Alumni UPV, ministra de Ciència i Innovació
L'enginyera de Telecomunicació ha mantingut una intensa col·laboració amb la UPV i amb el campus de la seua ciutat, en la seua etapa com a alcaldessa de Gandia
El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya El Màster en Edificació de la ETSEE, el millor d'Espanya
La UPV imparteix 6 títols inclosos en el top nacional del Rànquing de Màsters de "El Mundo" per al pròxim curs
Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl Hyperloop UPV presenta IGNIS, el prototip que accelera sense tocar el raïl
València acollirà, del 19 al 25 de juliol, la primera edició de la European Hyperloop Week
Càtedra Stadler UPV Càtedra Stadler UPV
Convocat el Premi al millor expedient acadèmic per a titulades en els graus en enginyeria de les branques industrial i aeronàutica
U-Ranking U-Ranking
La UPV, entre les 5 millors universitats d'Espanya i líder nacional a nivell docent

EMAS upv