- -
UPV
 

Portes obertes 2019-2020

Futurs estudiants, famílies i educadors poden conèixer, de primera mà, les instal·lacions, escoles, facultats i títols de la UPV

[ 10/10/2019 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) presenta les seues Jornades de Portes Obertes 2018-2019, una oportunitat perquè futurs estudiants, famílies i educadors puguen conèixer de primera mà les instal·lacions dels tres campus (València, Alcoi i Gandia), les seues escoles i facultats, així com totes les titulacions que s'hi imparteixen.

De caràcter completament gratuït, aquestes jornades, que aquest any celebren el seu 27è aniversari, s'han anat adaptant als canvis normatius.

Dues modalitats de jornades gratuïtes: alumnes/educadors i famílies

Portes Obertes 2019-2020 presenta dues modalitats de jornada. La primera, dirigida a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior, orientadors, tutors i professors, i la segona destinada a les famílies.

Per a inscriure's en les primeres, els centres d'educació secundària poden fer-ho en línia, emplenant un senzill formulari que trobaran a partir del dijous 17 d'octubre del 2019.

Quant a les segones, que es realitzaran en dissabte amb la finalitat de facilitar l'assistència, el formulari d'inscripció estarà disponible a partir del dimecres 4 de desembre del 2019.


Quatre dijous amb jornades en valencià


A més de les anteriors, que es realitzaran en castellà, es duran a terme quatre jornades en valencià, una per mes, que tindran lloc els dijous 30 de gener, 13 de febrer, 26 de març i 2 d'abril.


Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv