Vicerectorat d’Estudiants
i Emprenedoria

Vicerectorat d’Estudiants
i Emprenedoria

És el responsable de l’acompanyament als estudiants durant la seua trajectòria acadèmica i personal a la Universitat Politècnica de València mitjançant el Pla Integral d’Acompanyament a l’Estudiant (PIAE+), docència, matrícules, beques, ajudes socials i representació estudiantil, entre altres. És l’encarregat de promoure, difondre i fomentar la cultura emprenedora a través de la unitat d’emprenedoria IDEES UPV, i dinamitzar l’ecosistema emprenedor STARTUPV per a la creació de  startups per part dels estudiants i egressats de la UPV. A més, promourà l’adquisició de competències transversals a través d’activitats extra‐curriculars com el Programa Generació Espontània.

Entre les seues funcions es troba la coordinació de les proves que d’acord amb la normativa aplicable resulten necessàries per a l’accés a la universitat, així com la gestió de la preinscripció, admissió i matrícula en estudis universitaris oficials de grau i màster.

Àrees i Serveis


Àrea d’Acompanyament i Orientació Integral a l’Estudiant

Aquesta Àrea lidera les iniciatives dirigides a tots els estudiants de la UPV, que tenen com a objectiu impulsar el seu rendiment, reforçar la seua formació i garantir la seua incorporació al mercat laboral, assegurant un acompanyament personalitzat.

Llegir més

Àrea d’Alumnat, Rendiment i Avaluació Curricular

L’Àrea d’Alumnat, Rendiment i Avaluació Curricular, desenvolupa les actuacions, programes i iniciatives del VEE relacionades amb el rendiment i progrés de l’estudiant així com la racionalització del calendari acadèmic.

Llegir més

Àrea d’Emprenedoria i del Programa IDEES

La Unitat d’Emprenedoria IDEES UPV, integrat en el Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria és l’òrgan impulsor de les iniciatives empresarials que naixen en la UPV

Llegir més

Àrea de Generació Espontània

El programa de GE és una llançadora per a iniciatives que provenen enterament dels estudiants de la universitat. Es potencia al màxim les tan aclamades competències transversals i la figura del mentor-estudiant.

Llegir més

Últimes Notícies

Informació d’actualitat, novetats i projectes

 • Alberto Conejero, nou vicerector
  El catedràtic Alberto Conejero assumeix el Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria El professor i catedràtic de Matemàtica Aplicada de l’Escola Tècnica Superior d’Informàtica de la Universitat Politècnica de València (ETSINF-UPV) Alberto Conejero ha sigut nomenat pel rector José E. Capilla nou …
 • Jornades d’Acolliment i Fira de Serveis curse 23/24
  Us portem una xicoteta mostra del que van ser les Jornades d’Acolliment i la Fira de Serveis, al Campus Vera, els dies 7 i 8 de  setembre. Aquest recorregut fotogràfic mostra el suport que oferim des de la UPV i …
 • Más de Uno Valencia des de la Fira de Serveis de la UPV
  Ja es troba disponible el programa Más de Uno Valencia emès en directe des de la Universitat Politècnica de València. En aquesta edició especial es fusionen l’emissora de ràdio espanyola Onda Cero i el Programa Integral d’Acompanyament a l’Estudiant (PIAE+) …
 • Akademia Edició XVI
  Confirma la teua assistència ací MÉS Informació
 • Directe d’Onda Cero des de la Fira dels Serveis, el divendres 8
  El divendres 8 de setembre, el programa Más de Uno Valencia s’emet en directe des de la Universitat Politècnica de València on tindrà lloc la Fira de serveis per als nous estudiants de grau i màster. Més d’Un València des …

Programes i Iniciatives

Comptem amb equips altament qualificats per al desenvolupament dels nostres objectius


Pla Integral d’Acompanyament a l’Estudiant (PIAE+)

És un projecte del Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria pensada per a millorar el rendiment acadèmic dels estudiants, evitar l’abandó, ajudar al fet que els nous estudiants s’integren al campus i assegurar la inserció en l’entorn professional.

Llegir més

Servei d’Atenció Psicològica a l’Estudiant (SAPE)

La UPV té en marxa el Servei d’Atenció Psicològica a Estudiants, en el qual se cerca millorar la salut mental de l’alumnat. És un servei gratuït, orientat a l’alumnat de títols oficials de la UPV.

Llegir més

Praktikum

El Campus Praktikum està dirigit a estudiants excel·lents que es troben cursant primer de Batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Superior. Podràs assistir a tallers i activitats organitzats per docents i investigadors de la UPV, i conèixer de primera …

Llegir més

Olimpíades

Demostra els teus coneixements i posa a prova el teu talent, participant en les olimpíades que acull la Universitat Politècnica de València al llarg de l’any.

Llegir més

Filosofia de Treball

Ens esforcem a desenvolupar objectius concrets i mesurables

Missió

La missió del VEE és aconseguir que els nostres estudiants obtinguen una formació integral excel·lent, sentint-se acompanyats durant el seu pas per la UPV, que potencie el seu talent emprenedor i innovador i els capacite com a excel·lents professionals i ciutadans.

Visió

La UPV és un referent en la formació integral dels seus estudiants, dotant-los de competències tècniques, artístiques i transversals amb alt valor afegit.

Valors

 • Igualtat
 • Integritat
 • Sostenibilitat
 • Excel·lència
 • Transparència
 • Participació
 • Innovació
 • Solidaritat
 • Cooperació