V CONGRÉS NACIONAL SOBRE EMPRENEDORIA, OCUPACIÓ I DISCAPACITAT

INSCRIPCIONS: https://www.congresoeed.es/inscripcion/

Dins de les accions del Campus de l’Emprenedoria Innovadora 5U CV 2023 i després de les quatre anteriors edicions realitzades, els pròxims 2 i 3 de març organitzem al Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València el V Congrés Nacional sobre Emprenedoria, Ocupació i Discapacitat.

El seu objectiu és constituir-se en un fòrum de trobada entre Universitats, Administracions Públiques, empreses, entitats del moviment associatiu i persones amb discapacitat amb la finalitat de debatre entorn d’accions positives i qüestions relacionades amb l’ocupació i l’emprenedoria del col·lectiu d’interès.

D’altra banda, el V Congrés Nacional sobre Emprenedoria, Ocupació i Discapacitat admet la participació amb comunicacions en tres modalitats diferents: Pòster, Abstract estès (3-4 pàgines) i articles complets (10-15 pàgines).

Aquesta és una ocasió perfecta tant per a estudiants de doctorat com per a investigadors en actiu que estiguen treballant en alguna de les línies proposades (Emprenedoria, Ocupació pública i actuació de les Administracions Públiques, Ocupació ordinària i ocupació protegida) per la visibilitat i comentaris que poden rebre sobre les seues comunicacions.

Per a accedir a més informació sobre la presentació de comunicacions: https://www.congresoeed.es/call-for-papers/

Aquesta acció aquesta promoguda i finançada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dins del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5U CV 2023.