- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
13/01/20
Noticia
Teatre en valencià: El jardí dels cirerers, de Txèkhov, del 29 de gener al 23 de febrer

Entrades reduïdes amb el bo del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix bons de descompte, als membres de la UPV, per a dues entrades reduïdes per a les representacions en valencià del Teatre Micalet, com a suport al teatre en valencià. Els bons es podran recollir a l’SPNL del Campus de Vera (edifici 5F). A la taquilla del Teatre Micalet només caldrà lliurar el bo i aportar el 25% del cost de l’entrada.

 

El jardí dels cirerers, d’Anton Txèkhov

 

El jardí dels cirerers, una obra clàssica d’Anton Txèkhov, narra la història d’una família de l’aristocràcia russa en hores baixes. Per fer front als deutes que arrosseguen, no els queda més remei que vendre la finca familiar que tant s’estimen.

 

En versió de Manuel Molins, i amb direcció de Joan Peris, la Companyia Teatre Micalet (amb Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Ximo Solano i Guille Zavala) va estrenar aquest muntatge la passada temporada, amb èxit entre el públic i la crítica, i va  rebre -se el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019 al millor espectacle de teatre.

Funcions: del 29 de gener al 23 de febrer. Dimecres, dijous i divendres serà a les 20 h (però la funció del divendres 31 de gener serà a les 19 h) i dissabte i diumenge, a les 19 h.

Preu per al públic en general: 16 i 18 euros, al qual cal aplicar el descompte universitari. 

 

 

Més informació: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia; Facebook: /spnlbondia; Twitter: @spnlbondia; Instagram: @spnlbondia; spnl@upv.es)

 


EMAS upv