Observatori d'Ocupació

Observatori d'Ocupació

Últimes notícies

Dona una ullada a les últimes notícies de la nostra web!

  • Certificació ISO: 9001
    Enguany, per primera vegada, l’Observatori d’Ocupació s’ha incorporat al procés de certificació de la Norma ISO:9001 per a poder ser certificat pròximament com la resta d’unitats del Servei Integrat d’Ocupació.
  • Dones hui
    Avui 8 de març, no podem dir que en la UPV les dones no són presents Les dades ens avalen. Des del Programa Emplea amb una taxa de de ocupabilitat del 63%. Memòria Empra Altres dades rellevants, en els últims …
  • Informe d’Avaluació Títols Propis
    Per segon any consecutiu, en col·laboració amb el Centre de Formació Permanent de la UPV pertanyent al VEFP, hem elaborat l’informe de satisfacció dels màster (Títols Propis) del CFP. Aquest estudi s’erigeix com una eina fonamental per a avaluar i …

“El teu treball suposarà gran part de la teua vida, i l’única manera d’estar totalment satisfet és fent alguna cosa que cregues que és una gran faena. I l’única manera de fer una gran faena és fer el que mestresses. Si encara no ho has trobat, continua buscant.”

STEVE JOBS

73.783

ENQUESTATS

178

TITULACIONS

53 %

PERCENTATGE MITJÀ DE PARTICIPACIÓ

8

PROMOCIONS

VICERECTORAT D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ PERMANENT

Responsable de les iniciatives i activitats de la UPV en matèria d’ocupació dirigides a la inserció laboral dels estudiants i egressats, de la promoció i gestió del programa càtedres d’empresa i de coordinar l’oferta de formació permanent.

Entre les seues funcions es troben les de promoure, organitzar i supervisar la realització de pràctiques en empreses i institucions així com les iniciatives dirigides al foment de l’ocupabilitat. També es fa càrrec de coordinar el Programa de Càtedres d’Empreses, dirigir l’Observatori d’Ocupació i la Formació Permanent.

Anar a la pàgina

ÀREA DE CÀTEDRES D’EMPRESA I D’OCUPACIÓ

Permet establir una àmplia i qualificada col·laboració entre empreses, fundacions i altres entitats amb la Universitat Politècnica de València per a desenvolupar objectius d’interés general (docència, premis, reconeixements i investigació puntual).

Aquest mecanisme és molt útil per a incrementar la visibilitat de la universitat en la societat i fomentar l’ocupabilitat, ja que és transversal i pot convertir-se en el punt d’intersecció dels interessos universitaris, empresarials i de les administracions públiques, obrint-se més la relació entre universitat i societat.

Anar a la pàgina

“El que amb molta faena s’adquireix, més s’estima”

Aristóteles