- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural

4 cursos
240 crèdits

Crèdit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 7,39
(2022/2023)

50 places (+25 en PARS)
(2022/2023)

Presentació del grau

L'objectiu d'aquesta carrera és formar professionals responsables en la gestió sostenible, la preservació, la restauració i la planificació del medi natural i forestal, tot ocupant-se tant dels serveis ecosistèmics com de l'aprofitament i la transformació industrial posterior dels recursos. Tot això de forma ambientalment adequada, econòmicament viable i socialment acceptable. El grau habilita per al desenvolupament de la professió regulada d'enginyeria tècnica forestal.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE. 
Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE.

Eixides professionals

Podràs treballar en empreses del sector o consultores; en empreses públiques o de l'administració; com a autònom; o en la indústria de la fusta, el suro o la bioenergia.

En les empreses de consultoria i en les empreses públiques predominen els projectes i, en alguns casos, la direcció d'obres o aprofitaments. En l'administració pública destaquen les funcions de direcció de projectes i supervisió; i en les indústries, les activitats relacionades amb la compra de fusta, la cadena de custòdia i la certificació.

Els darrers anys, la cooperació internacional està adquirint una gran importància a causa de la rellevància dels boscos en l'agenda mediambiental dels països.

Mobilitat internacional i pràctiques

Uns 200 alumnes de l'ETSEAMN viatgen a l'estranger, i al voltant de 300 arriben ací des d'altres països. L'Escola té convenis signats amb algunes de les universitats europees i americanes de major prestigi i trajectòria.

L'ETSEAMN facilita fer pràctiques en empreses i institucions, com demostra el fet que cada any envia uns 650 alumnes a 300 empreses de diferents sectors afins.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria de Forests, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria de forests.

A més, es pot accedir als màsters universitaris d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient; Erasmus Mundus en Sanitat Vegetal en Agricultura Sostenible; Millora Genètica Vegetal; Sanitat i Producció Vegetal; i Economia Agroalimentària i del Medi Ambient.

I cursant les assignatures d'anivellació adients, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 96,00 72,00 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.

Estado
Actualizando...
 

EMAS upv