- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural

4 cursos
240 crèdits

Crèdit 19,27€
(2021/2022)
Permet accedir a beques

Nota de tall 6,75
(2021/2022)

75 places
(2021/2022)

Presentació del grau

L'objectiu d'aquesta carrera és formar professionals responsables en la gestió sostenible, la preservació, la restauració i la planificació del medi natural i forestal, tot ocupant-se tant dels serveis ecosistèmics com de l'aprofitament i la transformació industrial posterior dels recursos. Tot això de forma ambientalment adequada, econòmicament viable i socialment acceptable. El grau habilita per al desenvolupament de la professió regulada d'enginyeria tècnica forestal.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE. 
Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE.

Eixides professionals

Podràs treballar en empreses del sector o consultores; en empreses públiques o de l'administració; com a autònom; o en la indústria de la fusta, el suro o la bioenergia.

En les empreses de consultoria i en les empreses públiques predominen els projectes i, en alguns casos, la direcció d'obres o aprofitaments. En l'administració pública destaquen les funcions de direcció de projectes i supervisió; i en les indústries, les activitats relacionades amb la compra de fusta, la cadena de custòdia i la certificació.

Els darrers anys, la cooperació internacional està adquirint una gran importància a causa de la rellevància dels boscos en l'agenda mediambiental dels països.

Mobilitat internacional i pràctiques

Uns 200 alumnes de l'ETSEAMN viatgen a l'estranger, i al voltant de 300 arriben ací des d'altres països. L'Escola té convenis signats amb algunes de les universitats europees i americanes de major prestigi i trajectòria.

L'ETSEAMN facilita fer pràctiques en empreses i institucions, com demostra el fet que cada any envia uns 650 alumnes a 300 empreses de diferents sectors afins.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria de Forests, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria de forests.

A més, es pot accedir als màsters universitaris d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient; Erasmus Mundus en Sanitat Vegetal en Agricultura Sostenible; Millora Genètica Vegetal; Sanitat i Producció Vegetal; i Economia Agroalimentària i del Medi Ambient.

I cursant les assignatures d'anivellació adients, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 96,00 72,00 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.
Amb aquest programa podràs obtenir la reserva automàtica en el màster de referència des del moment de la preinscripció en el grau

Estado
Actualizando...
 

EMAS upv