- -
UPV
 

Quin màster trie?

Acudeix a la Jornada de Màsters que organitza la Universitat Politècnica de València el dimecres 21 i resol els teus dubtes

[ 09/03/2018 ]

Hi ha molts motius per a estudiar un màster universitari. En general, suposen un avantatge per a accedir a un treball estable, ben remunerat i amb possibilitats de promoció. Perquè, com més específic és el currículum d'una persona titulada i més elements diferenciadors té respecte d'altres, més interessant resulta l'aspirant per al personal ocupador.


Amb la finalitat de donar a conèixer l'oferta de màsters i aclarir tots els dubtes, la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una jornada informativa, que tindrà lloc el dimecres 21 de març, al Paranimf del campus de Vera. L'activitat començarà a les 11 h.


Diferències entre un màster universitari i un títol propi


A aquesta hora, tindrà lloc una presentació general a càrrec de Josep Antoni Claver, cap del Servei d'Alumnat de la UPV, que comentarà les qüestions comunes a tots els màsters de la UPV: les diferències entre un màster universitari i un títol propi; quins postgraus tenen acreditació internacional; què són les dobles titulacions internacionals... La xarrada es repetirà tres vegades més: a les 12 h, a les 13 h i a les 14 h.


En paral·lel, prop de 80 direccions acadèmiques dels màsters universitaris de la UPV estaran situades a les taules informatives col·locades a l'entrada del Paranimf per a atendre totes les consultes sobre cada màster en qüestió de forma directa, pròxima i personalitzada. Les taules estaran distribuïdes segons les branques del coneixement i identificades amb els noms dels màsters per a facilitar l'accés a la informació.


Quins requisits es demanen per a accedir al màster? Quina durada té? Quin preu i forma de pagament preveu la UPV? Es pot sol·licitar una beca? Quins documents es requereixen per a formalitzar la matrícula? És un màster dirigit només a la recerca? És mixt? O té més aviat un caràcter professional? Permet fer pràctiques en empreses? Ofereix intercanvis acadèmics? Quines eixides laborals té?


Podràs plantejar a cada responsable totes les preguntes que t'inquieten en un sol dia i un sol lloc. Ja siga per a aconseguir la teua primera ocupació, per a millorar el teu treball actual o per a obrir-te a nous camps... Si hi estàs interessat o interessada, no oblides inscriure't a través d'aquest formulari.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv