- -
UPV
 

Quin màster trie?

Acudeix a la Jornada de Màsters que organitza la Universitat Politècnica de València el dimecres 21 i resol els teus dubtes

[ 09/03/2018 ]

Hi ha molts motius per a estudiar un màster universitari. En general, suposen un avantatge per a accedir a un treball estable, ben remunerat i amb possibilitats de promoció. Perquè, com més específic és el currículum d'una persona titulada i més elements diferenciadors té respecte d'altres, més interessant resulta l'aspirant per al personal ocupador.


Amb la finalitat de donar a conèixer l'oferta de màsters i aclarir tots els dubtes, la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una jornada informativa, que tindrà lloc el dimecres 21 de març, al Paranimf del campus de Vera. L'activitat començarà a les 11 h.


Diferències entre un màster universitari i un títol propi


A aquesta hora, tindrà lloc una presentació general a càrrec de Josep Antoni Claver, cap del Servei d'Alumnat de la UPV, que comentarà les qüestions comunes a tots els màsters de la UPV: les diferències entre un màster universitari i un títol propi; quins postgraus tenen acreditació internacional; què són les dobles titulacions internacionals... La xarrada es repetirà tres vegades més: a les 12 h, a les 13 h i a les 14 h.


En paral·lel, prop de 80 direccions acadèmiques dels màsters universitaris de la UPV estaran situades a les taules informatives col·locades a l'entrada del Paranimf per a atendre totes les consultes sobre cada màster en qüestió de forma directa, pròxima i personalitzada. Les taules estaran distribuïdes segons les branques del coneixement i identificades amb els noms dels màsters per a facilitar l'accés a la informació.


Quins requisits es demanen per a accedir al màster? Quina durada té? Quin preu i forma de pagament preveu la UPV? Es pot sol·licitar una beca? Quins documents es requereixen per a formalitzar la matrícula? És un màster dirigit només a la recerca? És mixt? O té més aviat un caràcter professional? Permet fer pràctiques en empreses? Ofereix intercanvis acadèmics? Quines eixides laborals té?


Podràs plantejar a cada responsable totes les preguntes que t'inquieten en un sol dia i un sol lloc. Ja siga per a aconseguir la teua primera ocupació, per a millorar el teu treball actual o per a obrir-te a nous camps... Si hi estàs interessat o interessada, no oblides inscriure't a través d'aquest formulari.


Notícies destacades


Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
A la caça de talent UPV A la caça de talent UPV
Iñaki Berenguer inaugura en StartUPV la quarta seu de Coverwallet, el projecte amb el qual ha reinventat el sector de les assegurances per a pimes
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv