- -
UPV
 

Quin màster trie?

Acudeix a la Jornada de Màsters que organitza la Universitat Politècnica de València el dimecres 21 i resol els teus dubtes

[ 09/03/2018 ]

Hi ha molts motius per a estudiar un màster universitari. En general, suposen un avantatge per a accedir a un treball estable, ben remunerat i amb possibilitats de promoció. Perquè, com més específic és el currículum d'una persona titulada i més elements diferenciadors té respecte d'altres, més interessant resulta l'aspirant per al personal ocupador.


Amb la finalitat de donar a conèixer l'oferta de màsters i aclarir tots els dubtes, la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una jornada informativa, que tindrà lloc el dimecres 21 de març, al Paranimf del campus de Vera. L'activitat començarà a les 11 h.


Diferències entre un màster universitari i un títol propi


A aquesta hora, tindrà lloc una presentació general a càrrec de Josep Antoni Claver, cap del Servei d'Alumnat de la UPV, que comentarà les qüestions comunes a tots els màsters de la UPV: les diferències entre un màster universitari i un títol propi; quins postgraus tenen acreditació internacional; què són les dobles titulacions internacionals... La xarrada es repetirà tres vegades més: a les 12 h, a les 13 h i a les 14 h.


En paral·lel, prop de 80 direccions acadèmiques dels màsters universitaris de la UPV estaran situades a les taules informatives col·locades a l'entrada del Paranimf per a atendre totes les consultes sobre cada màster en qüestió de forma directa, pròxima i personalitzada. Les taules estaran distribuïdes segons les branques del coneixement i identificades amb els noms dels màsters per a facilitar l'accés a la informació.


Quins requisits es demanen per a accedir al màster? Quina durada té? Quin preu i forma de pagament preveu la UPV? Es pot sol·licitar una beca? Quins documents es requereixen per a formalitzar la matrícula? És un màster dirigit només a la recerca? És mixt? O té més aviat un caràcter professional? Permet fer pràctiques en empreses? Ofereix intercanvis acadèmics? Quines eixides laborals té?


Podràs plantejar a cada responsable totes les preguntes que t'inquieten en un sol dia i un sol lloc. Ja siga per a aconseguir la teua primera ocupació, per a millorar el teu treball actual o per a obrir-te a nous camps... Si hi estàs interessat o interessada, no oblides inscriure't a través d'aquest formulari.


Notícies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat Politècnica de València i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua col·laboració
Valentia, ja entre els 20 millors del món Valentia, ja entre els 20 millors del món
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menció d'honor en el certamen internacional d'idees arquitectòniquesEMAS upv