- -
UPV
 

Biciescola 2016

Biciescola 2016

No t'atreveixes a circular amb bici per la ciutat? Apunta't gratis a les rutes ciclistes de la UPV i coneix-ho tot sobre preferències de pas, marcar les maniobres, peces reflectores.

[ 12/09/2016 ]

Segons una enquesta interna, el 14% dels usuaris habituals de cotxe que estarien disposats a utilitzar la bicicleta per a venir al campus de Vera no ho fa per la inseguretat que li genera el trànsit intens de la ciutat. Puc circular per la vorera amb la bici? És obligatori l'ús del casc? He de cedir el pas als cotxes en el passos de vianants? He de portar un jupetí reflector? Poden llevar-me punts del carnet si comet una infracció? Són molts els dubtes que sorgeixen amb les actuals normes de trànsit que afecten els i les ciclistes.


La Unitat de Medi Ambient, en col·laboració amb l'autoescola Jordá, ha organitzat dues rutes ciclistes per a aprendre a circular amb bicicleta per l'asfalt urbà, resoldre dubtes i agafar confiança amb el trànsit de la ciutat. Les marxes es realitzen amb l'acompanyament de dos monitors que obrin i tanquen els grups. Durant el recorregut es duen a terme una sèrie de parades per a escenificar situacions reals de la circulació i explicar les normes viàries que regeixen en cada cas.


Ruta pel jardí del Túria i passeig per l'horta


La primera ruta es duu a terme el divendres 16 i proposa un itinerari circular de poc més de 13 km pel jardí del Túria per a iniciar-se en el ciclisme urbà. La segona eixida, d'una mica més d'11 km, està prevista per al dijous 22 i realitzarà un passeig per l'horta. Ambdues activitats tenen una durada aproximada de dues hores.


Si tens interès a participar, has de donar-te d'alta en l'enllaç que figura a peu de pàgina. Amb aquesta finalitat, has de ser membre de la comunitat universitària de la UPV, i disposar d'una bicicleta i un casc. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.


Notícies destacades


Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals
En Parc Sagunt En Parc Sagunt
Zeleros i la UPV construiran una pista per a provar els prototips d'Hyperloop en condicions reals de pressió

EMAS upv