- -
UPV
 

Biciescola 2016

Biciescola 2016

No t'atreveixes a circular amb bici per la ciutat? Apunta't gratis a les rutes ciclistes de la UPV i coneix-ho tot sobre preferències de pas, marcar les maniobres, peces reflectores.

[ 12/09/2016 ]

Segons una enquesta interna, el 14% dels usuaris habituals de cotxe que estarien disposats a utilitzar la bicicleta per a venir al campus de Vera no ho fa per la inseguretat que li genera el trànsit intens de la ciutat. Puc circular per la vorera amb la bici? És obligatori l'ús del casc? He de cedir el pas als cotxes en el passos de vianants? He de portar un jupetí reflector? Poden llevar-me punts del carnet si comet una infracció? Són molts els dubtes que sorgeixen amb les actuals normes de trànsit que afecten els i les ciclistes.


La Unitat de Medi Ambient, en col·laboració amb l'autoescola Jordá, ha organitzat dues rutes ciclistes per a aprendre a circular amb bicicleta per l'asfalt urbà, resoldre dubtes i agafar confiança amb el trànsit de la ciutat. Les marxes es realitzen amb l'acompanyament de dos monitors que obrin i tanquen els grups. Durant el recorregut es duen a terme una sèrie de parades per a escenificar situacions reals de la circulació i explicar les normes viàries que regeixen en cada cas.


Ruta pel jardí del Túria i passeig per l'horta


La primera ruta es duu a terme el divendres 16 i proposa un itinerari circular de poc més de 13 km pel jardí del Túria per a iniciar-se en el ciclisme urbà. La segona eixida, d'una mica més d'11 km, està prevista per al dijous 22 i realitzarà un passeig per l'horta. Ambdues activitats tenen una durada aproximada de dues hores.


Si tens interès a participar, has de donar-te d'alta en l'enllaç que figura a peu de pàgina. Amb aquesta finalitat, has de ser membre de la comunitat universitària de la UPV, i disposar d'una bicicleta i un casc. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.


Notícies destacades


Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Quatre en ratlla! Quatre en ratlla!
Els professors de la UPV Camilla Mileto i Fernando Vegas, premiats a València, Brussel·les, Ottawa i Nova York
CoverWallet CoverWallet
Foundation Capital, que va apostar per Netflix, inverteix 15,7 milions en una empresa emergent de l'enginyer UPV Iñaki Berenguer
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv