- -
UPV
 

Isidro Ferrer i Pep Carrió

Isidro Ferrer i Pep Carrió

L'exposició "Pensar amb les mans" de la Facultat de Belles Arts permet als visitants endinsar-se en les obres dels artistes mitjançant continguts multimèdia.Art i tecnologia es fusionen en l'exposició interactiva "Pensar amb les mans" que pot visitar-se a la Sala Josep Renau de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València fins al divendres 5 de juliol.


Es tracta d'un innovador projecte expositiu que permet als visitants conèixer l'univers creatiu de Pep Carrió i Isidro Ferrer, dos dissenyadors de reconeguda trajectòria, i endinsar-se en les seues obres a través de dispositius de realitat augmentada, animació en 2D i 3D, vídeo i altres continguts multimèdia.


"Pensar amb les mans" està concebut com un projecte experimental que pretén explorar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies aplicades al món sensible i imaginatiu de les obres d'Isidro Ferrer i Pep Carrió.


El projecte ha sigut desenvolupat per Unit, Edició Experimental, un col·lectiu format per investigadors de la Facultat de Belles Arts i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de la UPV i que compta amb la col·laboració de l'empresa de comunicació gràfica La Impremta CG.


L'exposició es compon de més d'un centenar d'obres de Pep Carrió i Isidro Ferrer, entre dibuixos, quaderns, collages i objectes que, vists a través de la pantalla tàctil d'un suport mòbil, s'activen virtualment i els seus continguts apareixen multiplicats i ramificats, a voltes de forma lúdica, mitjançant animacions en 3D i, altres vegades, de manera documental i informativa, a través de vídeos i material sonor.


La mostra es complementa amb una publicació interactiva que recopila els quaderns dels autors com a part del seu procés de treball. El llibre, titulat Abierto todo el día. Los cuadernos de Isidro Ferrer y Pep Carrió, pretén ser un clar exemple de com els llibres impresos tradicionals poden conviure amb les noves tecnologies i servir de suport per a formes innovadores de coneixement.


L'aplicació, que permet gaudir de l'exposició i el llibre, es diu Los Cuadernos; és gratuïta i està disponible en l'App Store (amb format IPAD i Iphone). L'exposició pot visitar-se fins al divendres 5 de juliol, de dilluns a divendres, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els dissabtes, de 10.30 a 13.30 h.


Més informació
    Notícia en UPV TVComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Líder de la Comunitat i de les politècniques nacionals Líder de la Comunitat i de les politècniques nacionals
La UPV, 5a universitat més transparent d'Espanya
Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono... Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono...
Una selecció de la col·lecció UPV de llibres d'artista, exposada fins al 12 de gener a La Nau
HCR 2019 HCR 2019
Sis investigadors que treballen a la Universitat Politècnica de València, entre els més influents del món
Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor

EMAS upv