- -
UPV
 

6é Queda't

25 empreses de primer nivell nacional i internacional, a la caça del talent jove de la UPV. S'han presentat prop de 500 inscripcions

[ 18/11/2022 ]

El Servei Integrat d'Ocupació posa en marxa la 6a edició del programa de captació de talent Queda't després de dos anys en què no ha pogut celebrar-se aquest certamen, a causa de la pandèmia. Es realitzarà dijous que ve, 24 de novembre, en el pavelló poliesportiu del campus de Vera de la UPV.

El programa, promogut pel Vicerectorat d'Ocupació i Formació Permanent, ajudarà a 100 estudiants i persones recentment titulades a incorporar-se en organitzacions estratègiques per a la UPV compromeses amb l'ocupació. En aquesta edició s'han batut rècords amb prop de 500 inscripcions.

A més de l’expedient acadèmic, s'han valorat altres competències demandades en el mercat laboral (idiomes, voluntariats, esport d’elit, educació musical, intercanvi acadèmic, pertinença a grups de Generació Espontània, etc.), així com la capacitat de treball en equip, comunicació oral o lideratge.

Hauran de superar un repte

La dinàmica consistirà en un repte de tres hores, en el qual les persones participants hauran de superar cadascuna de les fases que el componen, sent les empreses col·laboradores les que analitzen les competències desenvolupades. En finalitzar la jornada hi haurà un espai de relació (networking) en el qual les persones responsables de recursos humans podran conèixer personalment a les i els participants, amb la finalitat de fer els processos de selecció.

En la 6a edició de Queda't participen 25 empreses: Accenture, Airbus, Analog Devices, Banco Santander, bp, Celestica, DHL, Edwards Lifesciences, Fermax, Ford, Forvia Faurecia, GMV Innovation Solutions, Grefusa, HP, Huawei, MAHLE, Minsait (An Indra Company), NTT Data, Power Electronics, PwC, SanLucar, Siemens, Stadler Rail, S2 Grupo y Torrecid.

Notícies destacades


Més títols en l'oferta UPV Més títols en l'oferta UPV
La UPV llança tres nous màsters en l'àmbit de la sostenibilitat, les aeronaus no tripulades, i la matemàtica industrial. A més, recupera els estudis d'Enginyeria Tèxtil
Beques Santander Erasmus Beques Santander Erasmus
Pots optar a una de les 1.875 beques que s'ofereixen. El termini de sol·licitud acaba el 14 de març del 2023
EUCAIM EUCAIM
La UPV lidera la construcció del node central de la infraestructura d'imatges mèdiques de càncer més important d'Europa
Medalla Margarita Salas Medalla Margarita Salas
Alejandra Boni, investigadora d'INGENIO (UPV-CSIC), ha sigut guardonada amb aquest premi
 'El teu grau UPV en TikTok' 'El teu grau UPV en TikTok'
Guanya entrades per als millors festivals musicals publicant un video sobre un grau UPV en TikTok
Ellas hablan de ciencia Ellas hablan de ciencia
En el marc del 11F, l'Àrea de Comunicació de la UPV estrena este espai amb 11 investigadores de la UPV

EMAS upv