- -
UPV
 

Uneix-te al programa KAPs

Si tens una casa o un pis per a llogar, pots participar en un projecte solidari d'habitatge i innovació social

[ 25/07/2022 ]

La UPV, a través de l'entitat sense ànim de lucre AFEV, forma part del projecte KAPs, una borsa d’habitatges destinats al lloguer per a estudiants a un preu assequible. A canvi, les persones que participen se comprometen a realitzar un voluntariat social al barri en el qual està l’habitatge (per exemple, acompanyament de xiquetes, xiquets i adolescents en risc d’exclusió socioeducativa).

Aquest projecte aporta valor social al lloguer, millora la vida al barri i atrau joves amb compromís, de la mà de l’AFEV, que troba les persones llogateres i les vincula a voluntariats solidaris.

Es tracta d’un projecte pioner a Espanya d’habitatge i innovació social, que pot suposar una vertadera transformació en l’accés a l’habitatge de la joventut i, especialment, de l’estudiantat universitari.

Tens un habitatge per a llogar?

Per a començar a funcionar, el projecte necessita propietaris i propietàries compromeses, que vulguen llogar la seua vivenda a joves, a un preu assequible.

Es tracta d’una proposta de lloguer segur, ja que la Universitat Politècnica de València es compromet a fer costat a l’estudiantat en casos de dificultat econòmica per a evitar impagaments i contribuir a la responsabilitat social universitària.

Des de l'AFEV realitzen el procés de selecció i ofereixen garantia de compromís i seguiment de l’estudiantat per a fomentar una bona convivència i desenvolupament del voluntariat, juntament amb activitats esportives, acostant el barri a la Universitat i viceversa.

Ací trobaràs tota la informació per a formar part del projecte: Kaps - Projecte solidari

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv