- -
UPV
 

Alumnat de màster: benvingut!

La UPV realitza per primera vegada una jornada d'acollida per a l'estudiantat de màster, el dimarts 28 de setembre. Inscriu-te!

[ 24/09/2021 ]

Si eres estudiant de màster a la Universitat Politècnica de València, no et perdes la jornada d'acollida que s'ha organitzat en el marc del Pla integral d'acompanyament a l'estudiant (PIAE+).

El dimarts 28 de setembre, al Paranimf del campus de Vera, rebràs la benvinguda institucional per part de la vicerectora d'Estudiants i Emprenedoria, Esther Gómez; els coordinadors i coordinadores de les direccions de centres, departaments i instituts universitaris d'investigació, i el delegat d'alumnes de la UPV, Víctor Pittaluga.

A continuació, pots visitar una fira en la qual descobriràs tots els serveis que ofereix la UPV per a l'estudiantat de màster, al jardí annex al Paranimf. A les 14.00 h, visita la Casa de l'Estudiant UPV, on podràs recollir un bo per al dinar.

Per a controlar l'aforament de la jornada, és necessari inscriure's prèviament.

I si no pots assistir-hi, també pots seguir la jornada en directe.

PIAE+ en màster

El Pla integral d'acompanyament a l'estudiant (PIAE+) és un pla concebut per a escoltar l'estudiant i oferir-li suport personalitzat i acompanyament al llarg de tota la trajectòria universitària.

Per als estudis de màster, abasta les accions següents en diferents moments clau:

• En iniciar el primer curs, jornades d'acolliment, on es rep l'alumnat, se li presenta la UPV i se li permet interactuar amb els diferents serveis que li poden donar suport durant el seu recorregut acadèmic.

• De forma planificada durant el desenvolupament dels estudis, el PIAE+ proporciona un programa de sessions informatives o formatives, coordinades amb la xarxa de serveis de la UPV. Es planifiquen d'acord amb les necessitats detectades per la direcció del màster en cada etapa d'aquest. Alguns exemples són: igualtat, esports, voluntariat, emprenedoria, pràctiques en empresa, intercanvi internacional, ocupació, doctorat, entre altres.

• De manera contínua, en qualsevol curs, proporciona recursos de suport pedagògic específics per a cada màster. Aquesta acció està dirigida des de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) amb la finalitat d'impulsar el rendiment acadèmic; reforçar valors; estimular l'emprenedoria, la innovació i la transferència, i dotar l'estudiant de competències i destreses suficients per a perfilar un itinerari professional d’acord amb els seus gustos i preferències i, també, amb les demandes de la societat actual.

Notícies destacades


Nova delegada d'alumnat de la UPV Nova delegada d'alumnat de la UPV
Lea Olcina Botella estudia el Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia en l'ETS d'Enginyeria de Telecomunicació
Projecte CUCO Projecte CUCO
El CVBLaB participa en un consorci que investiga l'ús de la computació quàntica i la seua aplicació a indústries estratègiques
La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual
L'ACOM-UPV col·loca cinc pantalles grans al campus de Vera perquè centres, instituts, serveis i alumnat puguen emetre els seus vídeos, animacions, promocions i notícies
Rànquing GreenMetric Rànquing GreenMetric
La UPV se situa entre les 200 universitats del món més compromeses amb el medi ambient
Premi COSO Premi COSO
Carlos Antolín, estudiant de Comunicació Audiovisual en la EPSG: "Aquest premi és un reconeixement a l'esforç realitzat els tres últims anys"
Avelino Corma, investigador distingit Avelino Corma, investigador distingit
Ha guanyat el concurs del Programa propi d'incentivació de la I+D+i llançat pel Vicerectorat d'Investigació per a atraure personal investigador excel·lent a la UPV

EMAS upv