- -
UPV
 

Setmana de l'Emprenedoria

Del 3 a l'11 de desembre, la UPV organitza jornades de portes obertes, Sales Day, MadeinUPV i la 12a edició dels Premis IDEES

[ 30/11/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), en el marc de la celebració del 50 aniversari de la institució, celebra del 3 a l'11 de desembre la Setmana de l'Emprenedoria.

Organitzada per Idees UPV, unitat dependent del Servei d'Ocupació i Emprenedoria, el programa començarà amb les jornades de portes obertes, que tindran lloc des del dilluns 3 fins al dimecres 5, de 12 a 14 h (cada dia). En aquestes, qualsevol membre de la comunitat universitària pot realitzar una visita guiada a l'ecosistema emprenedor de la UPV: StartUPV (edifici 9B).

Sales Day i MadeinUPV

El dimarts 4 es durà a terme el Sales Day (aula 8H-3 de l'edifici 8H), en el qual Tesalia, Journify i AweKTeam, tres empreses de StartUPV, explicaran els seus projectes a la recerca de retroalimentació per part de les persones assistents per a millorar els seus dissenys de producte i adaptar-los a les necessitats reals.

Posteriorment, el dimecres 5 (IDEES UPV, 12.30 h), tot aquella persona que vulga podrà participar en el disseny i prototipatge d'un patinet elèctric MadeinUPV per a millorar la mobilitat dins dels campus de la UPV. Si ets alumnat o Alumni, pots inscriure't enviant un correu electrònic a ideas@ideas.upv.es

XII Premis IDEES UPV

Finalment, com a colofó a la Setmana de l'Emprenedoria, el dimarts 11 de desembre tindrà lloc la 12a edició dels Premis IDEES UPV, que se celebrarà a l'Auditori del Cub Blau de la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI, edifici 8B, accés N) amb l'assistència del rector de la UPV, Francisco Mora, i nombroses autoritats acadèmiques i polítiques, que seran les encarregades de lliurar els guardons.


Notícies destacades


Rànquing Reuters 2019 Rànquing Reuters 2019
La Universitat Politècnica de València, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa
Amb l'acceleració del Tesla Roadster Amb l'acceleració del Tesla Roadster
S'ha presentat 'Turian', el nou prototip d'Hyperloop UPV a la recerca de l'èxit en la Pod Competition IV de Los Angeles
Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv