- -
UPV
 

Sinergia cientifica

Sinergia cientifica

La UPV i l'IIS La Fe llancen una nova convocatòria d'ajuda a la recerca i la innovació

[ 07/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) han acollit una nova edició de la Jornada de Cooperació en R+D+I, un esdeveniment estratègic que reuneix l'esforç i els recursos de les dues entitats per a generar sinergies entre personal investigador i professionals, i fomentar projectes de recerca amb gran potencial científic.

La jornada ha comptat amb la participació de José Capella, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UPV; José Millet, vicerector d'Emprenedoria i Ocupació de la UPV; Mónica Almiñana, gerent del Departament València-La Fe, i José María Millán, director de l'IIS La Fe.

Bases de la convocatòria del 2018 per a la concessió d'ajudes a projectes conjunts

En aquesta, han sigut presentades les bases de la convocatòria del 2018 de concessió d'ajudes per al programa de suport a la realització de projectes conjunts entre el col·lectiu investigador de l'IIS La Fe i els professionals de la UPV.

La iniciativa va nàixer el 2012, per a cobrir la necessitat de col·laboració multidisciplinària entre les àrees de l'enginyeria i la recerca biomèdica i clínica, amb vista al desenvolupament de tecnologies d'avantguarda en l'àmbit de la salut que aporten solucions a la pràctica clínica per a millorar el diagnòstic i tractament de pacients d'una gran varietat de patologies.

La nova convocatòria -les bases de la qual es poden consultar en la web d'inbio- continuarà basant-se en el desenvolupament i la validació clínica de tecnologies de l'àmbit de la salut, i en la participació rellevant en projectes del Programa H2020 i altres convocatòries internacionals i nacionals.

90.000 euros dividits en dos subprogrames

Amb aquesta finalitat, s'han previst dos subprogrames, dotats amb 45.000 euros cadascun, per a ajudes al desenvolupament conjunt de projectes d'innovació, desenvolupament tecnològic, validació i pla d'explotació de projectes centrats en tecnologies sanitàries, així com per a l'impuls d'iniciatives de recerca i innovació amb gran potencial cientificotècnic orientades cap a temes innovadors en els quals participe, de manera conjunta i coordinada, personal d'ambdues institucions.

A més, s'han realitzat dues taules redones amb els principals actors del finançament de la innovació, tant públics com privats, com a protagonistes. En aquestes, s'ha debatut sobre els passos que cal seguir per a aconseguir portar la innovació del laboratori als pacients.


Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv