- -
UPV
 

Sinergia cientifica

Sinergia cientifica

La UPV i l'IIS La Fe llancen una nova convocatòria d'ajuda a la recerca i la innovació

[ 07/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) han acollit una nova edició de la Jornada de Cooperació en R+D+I, un esdeveniment estratègic que reuneix l'esforç i els recursos de les dues entitats per a generar sinergies entre personal investigador i professionals, i fomentar projectes de recerca amb gran potencial científic.

La jornada ha comptat amb la participació de José Capella, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UPV; José Millet, vicerector d'Emprenedoria i Ocupació de la UPV; Mónica Almiñana, gerent del Departament València-La Fe, i José María Millán, director de l'IIS La Fe.

Bases de la convocatòria del 2018 per a la concessió d'ajudes a projectes conjunts

En aquesta, han sigut presentades les bases de la convocatòria del 2018 de concessió d'ajudes per al programa de suport a la realització de projectes conjunts entre el col·lectiu investigador de l'IIS La Fe i els professionals de la UPV.

La iniciativa va nàixer el 2012, per a cobrir la necessitat de col·laboració multidisciplinària entre les àrees de l'enginyeria i la recerca biomèdica i clínica, amb vista al desenvolupament de tecnologies d'avantguarda en l'àmbit de la salut que aporten solucions a la pràctica clínica per a millorar el diagnòstic i tractament de pacients d'una gran varietat de patologies.

La nova convocatòria -les bases de la qual es poden consultar en la web d'inbio- continuarà basant-se en el desenvolupament i la validació clínica de tecnologies de l'àmbit de la salut, i en la participació rellevant en projectes del Programa H2020 i altres convocatòries internacionals i nacionals.

90.000 euros dividits en dos subprogrames

Amb aquesta finalitat, s'han previst dos subprogrames, dotats amb 45.000 euros cadascun, per a ajudes al desenvolupament conjunt de projectes d'innovació, desenvolupament tecnològic, validació i pla d'explotació de projectes centrats en tecnologies sanitàries, així com per a l'impuls d'iniciatives de recerca i innovació amb gran potencial cientificotècnic orientades cap a temes innovadors en els quals participe, de manera conjunta i coordinada, personal d'ambdues institucions.

A més, s'han realitzat dues taules redones amb els principals actors del finançament de la innovació, tant públics com privats, com a protagonistes. En aquestes, s'ha debatut sobre els passos que cal seguir per a aconseguir portar la innovació del laboratori als pacients.


Notícies destacades


Rànquing d'El Mundo Rànquing d'El Mundo
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Belles Arts, Biotecnologia, Ciència i Tecnologies dels Aliments i Enginyeria Química
Sandroller Sandroller
Dos titulats UPV creen la primera cadira de rodes que permet a persones amb mobilitat reduïda moure's i banyar-se en la platja de manera autònoma
100 anys del seu naixement 100 anys del seu naixement
L'ETSEAMN rendeix un emotiu homenatge a un dels seus principals impulsors, Eduardo Primo Yúfera, origen de nombroses línies actuals de recerca
Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més

EMAS upv