- -
UPV
 

Sinergia cientifica

Sinergia cientifica

La UPV i l'IIS La Fe llancen una nova convocatòria d'ajuda a la recerca i la innovació

[ 07/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) han acollit una nova edició de la Jornada de Cooperació en R+D+I, un esdeveniment estratègic que reuneix l'esforç i els recursos de les dues entitats per a generar sinergies entre personal investigador i professionals, i fomentar projectes de recerca amb gran potencial científic.

La jornada ha comptat amb la participació de José Capella, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UPV; José Millet, vicerector d'Emprenedoria i Ocupació de la UPV; Mónica Almiñana, gerent del Departament València-La Fe, i José María Millán, director de l'IIS La Fe.

Bases de la convocatòria del 2018 per a la concessió d'ajudes a projectes conjunts

En aquesta, han sigut presentades les bases de la convocatòria del 2018 de concessió d'ajudes per al programa de suport a la realització de projectes conjunts entre el col·lectiu investigador de l'IIS La Fe i els professionals de la UPV.

La iniciativa va nàixer el 2012, per a cobrir la necessitat de col·laboració multidisciplinària entre les àrees de l'enginyeria i la recerca biomèdica i clínica, amb vista al desenvolupament de tecnologies d'avantguarda en l'àmbit de la salut que aporten solucions a la pràctica clínica per a millorar el diagnòstic i tractament de pacients d'una gran varietat de patologies.

La nova convocatòria -les bases de la qual es poden consultar en la web d'inbio- continuarà basant-se en el desenvolupament i la validació clínica de tecnologies de l'àmbit de la salut, i en la participació rellevant en projectes del Programa H2020 i altres convocatòries internacionals i nacionals.

90.000 euros dividits en dos subprogrames

Amb aquesta finalitat, s'han previst dos subprogrames, dotats amb 45.000 euros cadascun, per a ajudes al desenvolupament conjunt de projectes d'innovació, desenvolupament tecnològic, validació i pla d'explotació de projectes centrats en tecnologies sanitàries, així com per a l'impuls d'iniciatives de recerca i innovació amb gran potencial cientificotècnic orientades cap a temes innovadors en els quals participe, de manera conjunta i coordinada, personal d'ambdues institucions.

A més, s'han realitzat dues taules redones amb els principals actors del finançament de la innovació, tant públics com privats, com a protagonistes. En aquestes, s'ha debatut sobre els passos que cal seguir per a aconseguir portar la innovació del laboratori als pacients.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv