- -
UPV
 

Sinergia cientifica

Sinergia cientifica

La UPV i l'IIS La Fe llancen una nova convocatòria d'ajuda a la recerca i la innovació

[ 07/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) han acollit una nova edició de la Jornada de Cooperació en R+D+I, un esdeveniment estratègic que reuneix l'esforç i els recursos de les dues entitats per a generar sinergies entre personal investigador i professionals, i fomentar projectes de recerca amb gran potencial científic.

La jornada ha comptat amb la participació de José Capella, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UPV; José Millet, vicerector d'Emprenedoria i Ocupació de la UPV; Mónica Almiñana, gerent del Departament València-La Fe, i José María Millán, director de l'IIS La Fe.

Bases de la convocatòria del 2018 per a la concessió d'ajudes a projectes conjunts

En aquesta, han sigut presentades les bases de la convocatòria del 2018 de concessió d'ajudes per al programa de suport a la realització de projectes conjunts entre el col·lectiu investigador de l'IIS La Fe i els professionals de la UPV.

La iniciativa va nàixer el 2012, per a cobrir la necessitat de col·laboració multidisciplinària entre les àrees de l'enginyeria i la recerca biomèdica i clínica, amb vista al desenvolupament de tecnologies d'avantguarda en l'àmbit de la salut que aporten solucions a la pràctica clínica per a millorar el diagnòstic i tractament de pacients d'una gran varietat de patologies.

La nova convocatòria -les bases de la qual es poden consultar en la web d'inbio- continuarà basant-se en el desenvolupament i la validació clínica de tecnologies de l'àmbit de la salut, i en la participació rellevant en projectes del Programa H2020 i altres convocatòries internacionals i nacionals.

90.000 euros dividits en dos subprogrames

Amb aquesta finalitat, s'han previst dos subprogrames, dotats amb 45.000 euros cadascun, per a ajudes al desenvolupament conjunt de projectes d'innovació, desenvolupament tecnològic, validació i pla d'explotació de projectes centrats en tecnologies sanitàries, així com per a l'impuls d'iniciatives de recerca i innovació amb gran potencial cientificotècnic orientades cap a temes innovadors en els quals participe, de manera conjunta i coordinada, personal d'ambdues institucions.

A més, s'han realitzat dues taules redones amb els principals actors del finançament de la innovació, tant públics com privats, com a protagonistes. En aquestes, s'ha debatut sobre els passos que cal seguir per a aconseguir portar la innovació del laboratori als pacients.


Notícies destacades


Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals

EMAS upv