- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Competence for Teaching

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

 
03/06/19
News
Visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de l’Acadčmia Valenciana de la Llengua i la Biblioteca Valenciana, el dimarts 11 de juny

L’activitat s’adreça al Voluntariat Lingüístic i altres membres de la UPV, fins a completar les places.

El dimarts 11 de juny la UPV organitza una visita en grup al monestir de Sant Miquel dels Reis de València, on tenen la seu l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (http://www.avl.gva.es) i la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu (http://bv.gva.es/va).

La visita serà guiada i permetrà conèixer les dues institucions per dins, i el monestir, un edifici resultat de la labor constructiva portada a terme en diverses èpoques i subjecte als esdeveniments històrics des del segle XI fins al 2000, en què es realitza la seua restauració (http://bv.gva.es/va/la-seu-sant-miquel-dels-reis i http://www.avl.gva.es/web/academia/seu).

La visita coincideix amb l’inici de la campanya “Llegir en valencià, monuments emblemàtics”, de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, que s’enceta amb un llibre dedicat al monestir de Sant Miquel dels Reis, amb el títol La fuga, escrit per Gemma Pasqual i Escrivà.

Programa de la visita (*)

9 h

eixida des de la UPV amb el tramvia núm. 6 (parada de la Carrasca), en direcció al Tossal del Rei, fins a Sant Miquel dels Reis

9.30-11 h

visita a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

11-11.30 h

pausa cafè

11.30-13 h

visita a la Biblioteca Valenciana i el monestir

*En el cas que es puguen conformar dos grups, el segon grup faria el recorregut invers.


Destinataris: comunitat universitària de la UPV.

Inscripció: fins al 9 de juny (23.55 h), pel formulari (http://bit.ly/2KgPEdV). Les places són limitades. Tindran prioritat els membres del Voluntariat Lingüístic.

Organitza: Universitat Politècnica de València. Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Col·laboren: Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu (http://bv.gva.es/va), Acadèmia Valenciana de la Llengua (http://www.avl.gva.es) i Fundació Bromera per al Foment de la Lectura (www.fundaciobromera.org)


EMAS upv