- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
Matriculem-nos en valencià en el curs 2021-2022
Servei de Promoció i Normalització Lingüística Arxius i imatges per a Notícies Matriculem-nos en valencià en el curs 2021-2022  ...

1.    “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu”

 

Amb el lema “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu”, es pretén sensibilitzar sobre l’ús del valencià a la universitat, tant els estudiants actuals com els futurs estudiants universitaris que decideixen cursar un grau o màster a la UPV. Es tracta de l’acció inicial de la campanya “Matriculem-nos en valencià”.

 

Si ja estudies a la UPV o vas a formar part de la nostra comunitat universitària...

 

·       respon a les preguntes que es publicaran, fins al 25 de juliol, a les xarxes socials de l’@spnlbondia i la web www.upv.es/bondia amb l’etiqueta#magradaelvalencià. T’ajudarà a conèixer la UPV i els seus campus.

 

·       entra en el sorteig d’entrades per a concerts de música en valencià de l’estiu. Com més participes, més possibilitats tindràs d’aconseguir una entrada.

 

 

2.    “Quan et matricules a la UPV, matricula’t en valencià”

 

Amb l’etiqueta #matriculemnosenvalencià es difonen missatges per promoure la demanda i la matriculació en valencià a la UPV:

 

·       Escull la llengua en què vols rebre la docència: marca la casella valencià com a primera preferència independentment de la llengua en la qual s’oferisquen les assignatures.

 

·       Matricula’t en les assignatures que s’ofereixen en valencià, que podràs conèixer en començar la matriculació, ja que pel concepte de transparència lingüística (http://bit.ly/2N247Zr) pots conèixer en quina llengua s’imparteix qualsevol activitat docent o universitària abans de realitzar-la.

 

·       Matricula’t també en les assignatures de valencià tècnic, perquè aprendràs la terminologia, reforçaràs la competència comunicativa i professional i milloraràs els coneixements a les proves d’acreditacióde valencià.

 

 

3.     “Utilitza el valencià en qualsevol activitat universitària presencial i en línia”, des del primer dia a la universitat

 

Des del primer dia a la UPV i durant el curs acadèmic –en les teues classes i pràctiques i en qualsevol activitat acadèmica, presencial i en línia– utilitza el valencià i demana els materials docents... en valencià.

 

I coneix les activitats de promoció, ajudes, formació i acreditació de valencià que ofereix el Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

 

 

4.    “Rep l’obsequi de benvinguda”

 

Si has marcat la casella valencià com a primera preferència en la docència i has emplenat el “Formulari de la campanya Matriculem-nos en valencià 2021-2022”,pots obtenir l’obsequi de la campanya, que lliurarem del 18 al 22 d’octubre a l’SPNL del teu campus, segons els horaris específics, i fins a l’acabament de les existències.

 

5.     “Entra en el sorteig d’entrades per al festival de música en valencià”

 

Si has marcat el valencià com a primera preferència en la docència i has participat en fase 4 de la campanya, entraràs en el sorteig (el 15 de novembre) d’entrades per al festival de música en valencià de l’hivern, que es realitze amb totes les garanties sanitàries i d’acord amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Aquesta acció tanca la campanya de “Matriculem-nos en valencià” 2020-2021 i ajuda a donar suport a la cultura en valencià.


EMAS upv